• Vacatures 2023/24

  SVL is gebouwd op een grote groep actieve vrijwilligers. Wekelijks staan er tientallen mensen klaar om honderden leden meermaals per week te kunnen laten voetballen. Voor sommigen is het de normaalste zaak van de wereld dat een barvrijwilliger je een bakje koffie inschenkt of dat er een scheidsrechter geregeld is, maar dat is het niet! Daarom hopen we dat ook jij wat terug wilt doen voor deze prachtige club. Onderstaand vind je de vacatures die op dit moment openstaan binnen SVL. Alle hulp is welkom!

 • Vacature: Voorzitter SVL

  Na ruim tien jaar legt Gerhard Roeterd zijn taak als voorzitter van SVL neer, waardoor we op zoek zijn naar een nieuwe voorzitter. Als voorzitter van SVL afdeling voetbal vertegenwoordig je de afdeling voetbal zowel intern als extern. Je leidt bestuurs- en ledenvergaderingen en stimuleert en houdt toezicht op de uitvoering van taken en activiteiten. Jij bent hét gezicht van de club. Lees hier het uitgebreide functieprofiel. Bij interesse verzoeken we je graag een mail te sturen naar technischezaken@svl-voetbal.nl.

 • Vacature: Jeugdtrainer

  Ons team aan jeugdtrainers is op zoek naar een enthousiaste trainer. We streven ernaar om alle teams twee jeugdtrainers te geven. Dat is zowel voor de trainers leuk en leerzaam, als goed voor de spelers. Helaas is dat op dit moment nog niet helemaal rond. De invulling van de trainingsdagen en -tijden kunnen in overleg worden vastgesteld (één of twee dagen per week. Maandag, dinsdag, woensdag of donderdag). Het gaat om het voorbereiden en geven van trainingen aan een spelersgroep van zes tot vijftien enthousiaste spelers. Uiteraard begeleiden we je graag waar nodig! Je kunt terecht bij onze jeugdcommissie: jeugdcommissie@svl-voetbal.nl.

 • Vacature: Vicevoorzitter SVL

  Naast het terugtreden van Gerhard, legt ook Alex Cortenbach zijn taken neer. Daarom zijn wij op termijn op zoek naar een nieuwe vicevoorzitter. Als vicevoorzitter ondersteun je de voorzitter bij al zijn of haar taken. Je werkt iets meer op de achtergrond, maar bent eveneens onmisbaar binnen de club. De exacte invulling van deze functie vindt in goed overleg plaats. Stuur snel een mail naar technischezaken@svl-voetbal.nl!

 • Vacature: Barvrijwilliger

  Zonder onze barvrijwilligers kan de club niet draaien. Wij zijn op zoek naar een aantal versterkingen achter de bar en in de keuken. Gemiddeld draai je één keer in de zes weken een dienst van een paar uurtjes midden in de gezelligheid van onze kantine. Ervaring is helemaal niet nodig, we leren je graag de fijne kneepjes van het vak! Bij interesse kun je een mailtje sturen naar Karin van Doorn: kantine@svl-voetbal.nl

 • Vacature: Scheidsrechter

  Het is een van de meest belangrijke functies binnen een voetbalclub, maar vaak ook een van de meest ondergewaardeerde. Maar niet bij ons! Wij proberen onze spelers en trainers zo op te leiden dat ze respect hebben voor de scheidsrechter en waardering voor het vrijwilligerswerk. We zijn op zoek naar scheidsrechters voor de senioren, voor de junioren (JO16, JO14 en JO12), maar ook naar spelbegeleiders voor onze pupillen. Hopelijk wil jij onze SVL-familie komen versterken! Mailen mag naar Roan.smit04@gmail.com

 • Vacature: Lid sfeercommissie

  Laat ons ons eerst even kort voorstellen. Wij zijn Aline, Zoë, Mike en Edo en wij regelen elke thuiswedstrijd van het eerste elftal een gezellige activiteit na afloop in de kantine. Van een pubquiz tot een darttoernooi en van het Rad van Fortuin tot een muzikale bingo. Wij zijn echter op zoek naar een versterking voor ons team, die het leuk vindt om zo nu en dan gezamenlijk wat leuks te organiseren in de kantine. Interesse? Stuur een mailtje naar edovrossum@gmail.com.

 • Vacature: Schoonmaakkracht

  Op maandag wordt er door een groepje vrijwilligers zorg gedragen voor de staat van onze prachtige kantine. De schoonmaakploeg zorgt er gedurende twee uurtjes voor dat alles weer spik en span is. Jouw hulp kunnen we ontzettend goed gebruiken. Dus zou jij ons gezellige schoonmaakteam één keer per week willen helpen, stuur dan een mailtje naar Karin van Doorn: kantine@svl-voetbal.nl.