• Onze Vereniging

  De voetbalafdeling van SVL telt momenteel ongeveer 200 spelende leden. Onze vereniging staat regionaal bekend om zijn sportiviteit en gezelligheid. Ondanks dat onze jeugdtrainers er alles aan doen om het maximale uit hun spelers te halen, staat het voetbalplezier voorop. 

  SVL is niet alleen een aantrekkelijke club voor recreatiespelers maar ook voor prestatiegerichte spelers. Het eerste elftal is de laatste jaren uitgegroeid tot een stabiele eersteklasser bij de zaterdag amateurs, met zelfs een uitstapje van één seizoen naar de hoofdklasse.

  Er wordt dit seizoen gevoetbald in 14 teams. Op de zaterdag zijn er vier seniorenteams; het eerste, het tweede, het derde en vrouwen 1. Op vrijdagavond zijn er drie 35+-elftallen actief bij SVL, die zeven tegen zeven voetballen op een half veld. Hoe belangrijk deze seniorenelftallen ook zijn voor de club, de jeugdelftallen staan bij ons altijd voorop. SVL heeft als doel om zoveel mogelijk kinderen blij te maken door ze die ene grote gemeenschappelijke passie te kunnen laten uitoefenen: het prachtige voetbalspelletje.

  Met trots kunnen we melden dat het aantal jeugdleden sinds twee jaar weer groeit. We hebben momenteel zeven jeugdelftallen, maar hopen dit de komende jaren nog flink uit te breiden. Tevens kunnen bij SVL de allerjongste voetballertjes het spelletje leren door middel van het zogenaamde minivoetbal.

  De vereniging wil haar leden maximaal plezier bieden. Door veel en leuke (voetbal)activiteiten te ondernemen, door het contact tussen de leden onderling te stimuleren, door intern goed te communiceren en door goede basisvoorzieningen te realiseren. Daarmee groeit de kwaliteit en daarmee ook het imago en de aantrekkingskracht van de club.

  De vereniging kan nog steeds rekenen op de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers. Het lijkt zo gewoon wanneer alle teams weer lekker aan het spelen zijn op de zaterdag, maar daar gaat een hoop voorbereiding aan vooraf. Zonder deze mensen zou er niet gespeeld kunnen worden.