• VVA Achterberg 1 - SVL 1

  • Afgelopen zaterdag speelde SVL zijn tweede beker wedstrijd uit tegen VVA Achterberg en won ook de tweede beker wedstrijd met 1-0. SVL speelde een goede wedstrijd al was het vreselijk heet maar er werden ook door de scheidsrechter twee drink pauzes in gelast, en dat was zeker nodig. Met deze overwinning is het haast zeker dat SVL naar de tweede ronde gaat.
    In de eerste vijf minuten kwam er een goede op gelegen kans voor Gennaro Ooft die haast niet te missen was, maar hij tikte bal voor het doel langs. De tiende minuut was het Sil Schoon die een voorzet in de handen van de keeper VVA Achterberg schoot. In de 21 minuut was er drinkpauze. In de 27 minuut raakte Mart van Rossum geblesseerd maar na de behandeling kon hij weer verder spelen. De 45 minuut schoot Bart van Lankeren van afstand keihard de 1-0 voor SVL in. Met de stand 1-0 voor SVL werd er gerust, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De 55 minuut was er een kans voor Bart van Lankeren maar zijn intrad was te zacht en kon gemakkelijk weggetrapt worden. In 65 minuut werden er drie speler gewisseld er uit gingen Rik van Leeuwen, Jeff van der Bult en Emrah Baskak aan de kant en kwamen in het veld Dennis van de Weerd, Bart Bruijne en Timon Brandsen. SVL was duidelijk de betere ploeg en er kwamen diverse grootte en kleine kanen maar werden niet omgezet tot een doelpunt. De 75 minuut werden Faisal Kaouass en Sil Schoon gewisseld en kwamen Selcuk Albayrak en Bart Aalbertsen het veld in. Ook kreeg de trainer Habib al Mohsinawi in de 84 minuut geel van de bijzondere fluitende scheidsrechter die van alle lichte overtredingen maar floot. De eindstand ging verdiend naar SVL met 1-0. Komende dinsdag avond speelt SVL een vriendschappelijke wedstrijd thuis om 20.00 uur tegen IJsselmeer vogels. Zaterdag 16 september speelt SVL zijn derde beker wedstrijd in Soest tegen Soest om 17.00 uur.
    Opstelling SVL: Martijn Mostert, Emrah Baskak (Timon Brandsen), Jeff van der Bult (Bart Bruijne), Bart van Lankeren, Rik van Leeuwen (Dennis van de Weerd ), Roben Schenk, Erman Kurt, Mart van Rossum, Gennaro Ooft, Faisal Kaouass (Selcuk Albayrak), Sil Schoon (Bart Aalbertsen).