• Vijf spelers van -19 maken de overstap naar de A selectie van SVL.

  Mart van Rossum, Bart Aalbertsen, Bart van Lankeren, Thijs Aalbertsen en Mark Visée maken vanuit de -19 selectie de overstap naar de A selectie van SVL1. ze komend in het nieuwe seizoen onder de begeleiding van Cesco Agterberg, Kees Kosterman, Wouter van Hoof en Jos Cremers. De mannen hebben de afgelopen maanden al regelmatig meegetraind en ervaring opgedaan voor komend seizoen. 

   

  Een hele mooie ontwikkeling voor een club als SVL dat er vijf Langbroekse jongen de stap kunnen maken naar het niveau van de 1e klasse. We hebben er alle vertrouwen in dat deze mannen het shirt van club met veel trots gaan dragen op zaterdagmiddag en gaan zorgen voor de juiste energie en spel plezier. 


  We zijn Jeffrey Verhagen zeer erkentelijk voor zijn uitstekende werk als trainer in de jeugd de afgelopen jaren met deze talentvolle groep. Daarnaast heeft Jeffrey heel erg fijn samengewerkt met hoofd talentontwikkeling Kees Kosterman (o.a. tijdens de wedstrijden van -23) Jeffrey zijn taak is volbracht en stapt komend seizoen over naar CDW om zich zelf verder te ontwikkeld als trainer. We wensen hem daar heel veel succes! 

   

  Daarnaast zijn er nog eens negen spelers* die vanuit de -19 die aansluiten bij de b-selectie

  Voor deze mannen is er de taak om een een stage plekken te bemachtigen in de toekomst en ervaring op te doen bij de a selectie. Al deze spelers komen volgend seizoen ook in aanmerking voor een plaats in de -23 competitie die wel spelen in de regio met de talenten van SVL.

   

  *Jaco Reijm, Elroy Smit, Jordi van Ewijk, Rody van Nimwegen, Nick Cacavelli, Sven Damen, Pepijn de Ridder, Bas van Rooijen, Remco Schothorst. 

   

  Met sportieve groet, 
   
  Martijn Verkerk
  Technische Zaken SVL