• Verschuiving in de selectie van SVL 1!

  De afgelopen weken heeft hebben twee spelers van de selectie en knoop doorgehakt over komend seizoen.
   

  Roben Schenk vertrekt

   
  Roben die al aan zijn 6e seizoen bezig bij SVL heeft aangegeven dat hij na deze periode graag in een nieuwe omgeving wil gaan voetballen. Hij heeft besloten om in Leusden te gaan voetballen. Roben kwam op jonge leeftijd naar Langbroek vanuit Bunnik. Ontwikkelde zich gestaag naar SVL 1 maar twee pittige blessure’s aan zijn knie kregen Roben er niet onder. Altijd opgewekt en energiek gebleven tijdens zijn herstel en zijn rentree begin dit jaar in de 4 wedstrijden maakte grote indruk.
   
  Zijn power en conditionele inhoud zijn van bovengemiddelde klasse en dan maar niet te spreken over zijn mentaliteit. Iedereen herinnert zich nog wel de momenten dat hij op de doellijn een onmogelijk bal nog keerde met een ultieme inspanning. Bij mij persoonlijk uit bij Delta Sport in het jaar dat SVL op het punt stond te degraderen. Daar buiten is Roben ook helemaal ingeburgerd bij de club en hij zal straks als het weer mag, zeker gemist worden in de uren na de wedstrijd in de kantine.
   
  Roben we zijn je erg dankbaar voor de jaren bij SVL en wensen je heel succes met je overstap.
   

  Mark van Oudbroekhuizen stop met selectie voetbal.

   
  Mark die dit seizoen aan zijn tweede termijn bij SVL bezig is heeft aangegeven dat zijn privé en werksituatie het te lastig maakt om nog een seizoen bij SVL 1 te spelen. Mark speelde vijf naar bij SVL na zijn periode bij CDW, vertrok voor drie jaar naar SDVB om dit jaar weer aan te sluiten. Hij was een van de ‘key-spelers’ in het kampioensjaar van SVL. Met zijn drive trok hij menig wedstrijd over de streep met een tackel of een winnende goal.
   
  We vinden het erg jammer dat Mark stopt los van zijn voetbal kwaliteiten ook prachtig karakter in de groep. Zijn enorme wilskracht om te winnen, zijn drive om het team te willen helpen en zijn geweldige kopgoals worden gemist zeker komend seizoen.
   
  Mark heeft wel aangegeven dat de deur nog op een klein kiertje staat als de situatie toch veranderd.  Met sportieve groet, 
   
  Martijn Verkerk
  Technische Zaken SVL