• SVL 1 - Zuidvogels 1

  • SVL moest zaterdag thuis tegen Zuidvogels spelen en dat was een zeer belangrijke wedstrijd om van de onderste vijf te kunnen weg blijven maar helaas werd er verloren met 3-1. De ploeg van de trainer Mohsinawi Habib al heeft er alles voor gedaan en gevochten maar Zuidvogels was deze keer de betere ploeg. Dus er zal de komende twee laatste wedstrijden thuis tegen Woudeberg en uit tegen De Meern. Pakt SVL daar niet de punten dan komt er een degradatie wedstrijd en die moeten beslissen of SVL in eerste klasse blijf. Maar de ploeg geef zich zeker nog niet gewonnen.
    In de 7e minuut kopte Zuidvogels uit een aanval ook maar net over. Maar in de 12e minuut werd het met een ongelukkig rollertje 1-0 voor Zuidvogels. In de 18e minuut was het de goed keepende Matthijs Mocking die een vrije trap voor Zuidvogels net over de lat tot corner tikte. Uit een aanval van SVL in 33e minuut kwam Timon Brandsen voor de keeper van Zuidvogels te staan maar hij lobde de bal over de keeper en de lat. Maar in de 43e minuut werd het net voor rust 2-0 voor Zuidvogels. Na de rust kwamen Rik van Leeuwen en Bart van Lankeren in het veld voor Timon Brandsen en Dennis van de Weerd. De 48e minuut was er een kleine kans voor Erman Kurt maar de ingeschoten bal werd door de keeper van Zuidvogels tot corner getikt. In de 57e minuut werd het zelf 3-0 voor Zuidvogels. De trainer ging direct over tot de wisseling van Ali Alkan en Bart Bruijne kwamen Emrah Baskak en Selcuk Albayrak het veld in. Ook werd Bart Aalbertsen gewisseld en kwam Willem Baaij het veld in. In de 83e minuut werd het nog 3-1 uit een voorzet van Willem Baaij kopte Bart van Lankeren de bal in het doel van Zuidvogels. En zo stond SVL met lege handen, kop op aankomende zaterdag komt het gedegradeerde Woudenberg op bezoek en dan zal er zeker gewonnen moeten worden aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL; Matthijs Mocking, Jeff van de Bult, Dennis van de Weerd (Rik van Leeuwen), Bart Bruijne (Emrah Baskak), Timon Brandsen (Bart van Lankeren), Ali Alkan (Selcuk Albayrak), Bart Aalbertsen (Willen Baaij), Roben Schenk, Erman Kurt, Gennaro Ooft en Wassim el Hassnaoul.