• SVL 1 - Scherpenzeel 1

    Afgelopen zaterdag speelde SVL thuis tegen de koploper Scherpenzeel en verloor met 1-0, maar dat was niet verdiend een gelijk spel was zeker de verhouding. Vooral in de tweede helft werd er door SVL zeer goed gespeeld, maar de bal wilde niet in het doel van Scherpenzeel. Scherpenzeel kwam een beetje onverdiend aan het eerste penalty welke werd omgezet tot een doelpunt en leidde Scherpenzeel tegen de verhouding in met 1-0.
    Scherpenzeel probeerde met snel spel al in de beginfase op voorsprong te komen. Het was maar goed dat Matthijs Mocking in de 6e minuut een door gebroken speler Scherpenzeel de bal van zijn schoen pakte anders had het al 0-1 geweest voor Scherpenzeel. Scherpenzeel blijf maar drukken op het doel van SVL, maar de verdediging van SVL hield stand, en na verloop werd de druk minder en kon SVL wat terug doen. In de 25e minuut kreeg Dennis van de Weerd van de scheidsrechter voor het duwen van een tegenstander de gele kaart. In de 33e minuut werd de licht geblesseerde Eryk Krawczyk gewisseld en kwam Sil Schoon het veld in. Net voor de rust kreeg SVL een vrije trap te nemen net buiten het strafschotgebied van Scherpenzeel en deze werd genomen door Ali Alkan, die de bal ook maar rakelings over het doel schoot. De rust ging met de stand 0-0 in en na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De 64e minuut was het Bart Aalbertsen die maar rakelings over kopte. In de 71e minuut werd Ali Alkan gewisseld en kwam Glenn Linnebank het veld in. In de 82e minuut was er voor het doel van SVL een beetje paniek en de goed spelende Dennis van de Weerd maakte binnen de lijnen een lichte overtreding wat hem zijn tweede gele kaart dus rood en van het veld af. En Scherpenzeel een twee penalty te nemen had en die werd tegen de paal geschoten. De 84e werd Timon Brandsen gewisseld en kwam Selcuk Albayrak het veld in. In de tweede helft speelde SVL goed, er waren zeer goede aanvallen maar de bal wilde het doel van Scherpenzeel niet in.
    Aankomende zaterdag speelt SVL uit in Ede tegen DTS aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Jeff van der Bult, Rik van Leeuwen, Dennis van de Weerd, Emrah Baskak, Timon Brandsen (Selcuk Albayrak), Ali Alkan (Glenn Linnebank), Jorrit Fiegen, Mart van Rossum, Bart Aalbertsen en Eryk Krawczyk (Sil Schoon).