• SVL 1 - Roda 46 1

  • Afgelopen zaterdag speelde SVL de rechtstand van de gestaakte wedstrijd thuis tege Roda 46. Het werd een terleur stellende wedstrijd voor SVL met nog 56 minuuten te spelen en met de stand 1- o kon ROda 46 toch gelijk komen, dit was een tevaller voor SVL. Maar er is nog niets verloren maar dan moet er toch gescoord worden want daar zit het probleem.
    In de 8e minuut was het Martijn Mostert die maar net een hard ingeschoten weg kon werken. Na 11e munten werd er gerust met de stand 1-0 voor SVL . Na de rust kwam SVL ongewijzig het veld weer in. SVL was wel de betere ploeg maar de hard werkende Roda 46 kwam in de 62e minuut gelijk met hard schot werd Martijn Mostert gepasseerd. De 80e minuut werden Emrah Baskak en Bart Aalbertsen gewisseld en kwamen Hidde de Roo en Bart Bruijne het veld in. Ook werd Gennaro Ooft in de laatste minten ingebracht maar SVL kon het winnende doelpunt niet gemaak krijgen en moes genoegen nemen met het gelijke spel 1-1. Aankomende zaterdag speeld SVL thuis tegen Johan Boys uit Gouda aanvang 14.30 uur d.d 06-04-2024.
    Opstellind SVL; MartijnMostert, Jeff van der Bult, Dennes van de Weerd, Emrah Baskak ( Bert Bruijne), Tomon Bransen,Ali Alkan,Bart Aaldertsen ( Hidde de Roo ), Roben Schenk, Erman Kurt, Faisal Kaouass en Wassim el Hassnaoul.