• Afgelopen zaterdag speelde SVL niet zijn al te beste thuiswedstrijd en verloor met 0-3 van Oranje Wit uit Dordrecht. En ook de eerste competitie-uitwedstrijd werd daar dik verloren van Oranje Wit. In deze wedstrijd was SVL geheel compleet, alleen Dennis van de Weerd was nog geblesseerd, maar al waren ze compleet het liep voor geen hout. En deze wedstrijd was zo belangrijk voor SVL om in veilige haven te komen en daardoor afstand te kunnen nemen van de onderste vier ploegen. Maar de ploeg moet samen met de trainer Habib al Mohsinawi er hard voor werken om stand houden in de eerste klasse. Het zal niet aan de supporters liggen, want die zijn er alle uit- en thuiswedstrijden en slaan maar zelden een wedstrijd over, petje af voor hen.
    In de 14 en de 17e minuut was het Matthijs Mocking die met twee goede reddingen zijn doel schoon hield en SVL er al vroeg voor zorgde, dat er geen achterstand kwam. Maar het noodloot kwam toch in de 38e minuut werd bij Jorrit de bal ontnomen waardoor een speler van Oranje Wit op de paal schoot en de terugspringende bal via Matthijs Mocking in het doel belande en stond SVL met 1-0 achter. Tot aan de rust kon SVL niet in zijn spel komen en dat lukte na rust geheel niet meer. Na de rust werd Sil Schoon vervangen door Selcuk Albayrak. Direct na de rust was het Emrah Baskak die op links een goede kans kreeg maar zijn schot werd gestopt door de keeper van Oranje Wit. De 53 minuut werd het 0-2 voor Oranje Wit met een hard schot werd Matthijs Mocking gepasseerd. In de 62e minuut werden Jorrit Fiegen en Emrah Baskak gewisseld voor Kevin van Leeuwen en Mounir el Hadje. In de 75e minuut werd Timon Brandsen gewisseld en kwam Sjoerd Aalbertsen het veld. De 77e minuut werd Bart Aalbertsen gewisseld en kwam Mathijs van Dusschoten het veld in. Wat de trainer ook probeerde het wilde niet het werd op het laatst nog 0-3 voor Oranje Wit deze wedstrijd moeten we maar snel vergeten. Komende zaterdag speelt SVL uit tegen de boven aanstaande vv Scherpenzeel aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Jeff van der Bult, Rik van Leeuwen, Mart van Rossum, Sil Schoon (Selcuk Albayrak), Bart Aalbertsen, (Mathijs van Dusschoten), Gennaro Ooft, Emrah Baskak, (Kevin van Leeuwen), Ali Alkan, Jorrit Fiegen (Mounir el Hadje), en Timon Brandsen (Sjoerd Aalbertsen).