• SVL 1 - LRC 1

    SVL speelde na twee goede wedstrijden tegen Scherpenzeel en DTS, maar afgelopen zaterdag was het weer de eerste helft die SVL de das om deed. Na de rust ging het redelijk goed, maar LRC besliste de wedstrijd al in de eerste helft en kon daar gemakkelijk op 4-1 voorkomen al werd er door SVL nog gescoord voor de rust. We zullen met ze allen SVL moeten blijven steunen vooral in de laatste drie wedstrijden van dit jaar dus het kan zeker nog.
    Het ging in de eerste helft goed mis want in de 8e minuut werd het al 1-0 voor LRC. En uit een vrije trap in de 13e minuut voor het doel van SVL scoorde LRC 2-0, het schot was onhoudbaar voor Paul Emons. In de 20e minuut werd een corner genomen door LRC die maar net door de verdediging van SVL uit het doel werd getikt. Daarna was er weer een corner in de 24e minuut die werd achter Paul Emons in het doel getikt 3-0 voor LRC. Het was Emrah Baskak die voor SVL in de 41e minuut uit een corner de bal achter de keeper van LRC in het doel tikte en zo werd het 3-1. Maar nog geen 2 minuten later was het 4-1 voor LRC en met die stand werd er gerust. Na de rust kwam SVL het veld in met een wissel, Sil Schoon bleef aan de kant en Gennaro Ooft kwam het veld in. SVL begon de tweede heeft toch nog met vertrouwen in. In de 53e minuut was Bart Aalbertsen dicht bij een doelpunt maar zijn schot werd gestopt door de keeper van LRC. In de 63e minuut kreeg Jorrit Fiegen geel van de scheidsrechter. Wat SVL ook probeerde LRC hield zijn verdediging gesloten. In de 79e minuut werden Glenn Linnebank en de licht geblesseerde Rik van Leeuwen gewisseld en kwamen Selcuk Albayrak en Dennis van de Weerd het veld in. SVL probeerde nog van alles maar LRC gaf geen krimp en zo werd ere geëindigd met een 4-1 verlies tegen LRC uit Leerdam.
    Aankomende zaterdag speelt SVL uit tegen SVW in Gorinchem aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL; Paul Emons, Rik van Leeuwen (Dennis van de Weerd), Emrah Baskak, Jeff van der Bult, Glenn Linnebank (Selcuk Albayrak), Timon Brandsen, Ali Alkan, Bart Aalbertsen, Mart van Rossum, Jorrit Fiegen en Sil Schoon (Gennaro Ooft).