• SVL 1 - Houten 1

  • Afgelopen zaterdag speelde SVL thuis tegen SV Houten voor de beker en won verdiend met 3-0, SVL speelde een hele beste wedstrijd. SV houten had maar weinig in te brengen. De eerste helft werd er veel richting het doel gespeeld van SV Houten maar het duurde tot de 30 minuut dat er een doelpunt viel. Maar de tweede helft was SVL oppermachtig en scoorde tweemaal. Dus SVL kan terug zien op een goede start van het nieuwe seizoen.
    De eerste 30 minuten waren er weinig verrassende ogenblikken, maar in de 31e minuut was het Bart Aalbertsen die met een goede actie twee spelers passeerde en van rechts ontzettend hard de 1-0 inschoot. Met de stand 1-0 werd er gerust. Na de rust werden Dennis van de Weerd en Selcuk Albayrak gewisseld voor Mart van Rossum en Bart van Lankeren die in het veld kwamen. In de 57e minuut was het Bart Aalbertsen die een voorgezette bal in de handen van de keeper kopte. De 65e minuut werd Bart Aalbertsen gewisseld en kwam Sil Schoon het veld in. Roben Schenk kreeg in de 67e minuut geel en daar kwam hij goed van weg. In de 70e minuut was het Bart van Lankeren die op een doorloop bal beheerst de keeper van SV Houten passeerde dus 2-0 maakte. In de 74e minuut werd Timon Brandsen gewisseld en kwam Wassim el Hassnaoul het veld in. De 81e minuut was het Bart van Lankeren die uit een zeer goede aanval er 3-0 van maakte. Dit was een verdiende 3-0 overwinning voor SVL, nu aankomende zaterdag de tweede bekerwedstrijd tegen een oude bekende vv Achterberg aanvang 14.30 in Achterberg.

    Opstelling SVL:
    Martijn Mostert, Dennis van de Weerd (Mart van Rossum),Jeff van der Bult, Bart Bruine, Timon Brandsen (Wassim el Hassnaoul), Erman Kurt, Selcuk Albayrak (Bart van Lankeren), Bart Aalbertsen (Sil Schoon), Roben Schenk, Gennaro Ooft en Faisa Kaouass.