• SVL 1 - GRC-14 1

    SVL speelde afgelopen zaterdag thuis tegen GRC uit Giessen en won deze belangrijke wedstrijd, om de degradatie voorkomen, met 3-1. Op dit moment is de stand met nog twee wedstrijden te spelen als volgt. De onderste is dan nog steeds met GRC-14 met 16 punten, Breukelen met 20 punten, Woudenberg met 20 punten Almkerk met 23 punten, SVL met 23 punten en de Bilt met 25 punten. Dat betekent dat GRC-14 nog net niet gedegradeerd is en dat Woudenberg en FC Breukelen nog 1 puntje nodig hebben om niet rechtstreeks de degraderen. SVL. Almkerk en de Bilt kunnen niet meer rechtstreeks degraderen maar nog wel promotie/degradatiewedstrijden spelen tegen de periodekampioenen uit de tweede klasse E/F. SVL speelde met een volledige selectie er was nog maar één geblesseerde dat is Bart van Lankeren.
    Het was haast in de 2e minuut raak maar de kopbal van Rik van Leeuwen ging net over. In de 17e minuut was er een redding van Matthijs Mocking dat SVL niet achter kwam te staan. Willem Baaij bracht in de 22e de bal voor en Bart Aalbertsen kopte de 1-0 binnen voor SVL. Jeff van der Bult en Ali Alkan kregen in de eerste helft geel van de scheidsrechter. Met de stand 1-0 voor SVL werd er gerust, de ploeg van de Trainer Titaley Joel had één wissel in de rust toegepast Jorrit Fiegen blijf in de kleedkamer achter en Timon Brandsen kwam het veld in. De wedstrijd was na de rust maar net begonnen of Jens van Doorn zette de bal voor en Bart Aalbertsen maakte zijn tweede doelpunt en zo was het 2-0 voor SVL. In de 56e minuut schoot Ali Alkan de bal hard tegen de binnenkant paal maar de bal sprong toch nog uit de doelmond. De 59e minuut maakte Timon Brandsen er 3-0 van voor SVL. In de 60e minuut werd Ali Alkan gewisseld en kwam Selcuk Albayrak het veld in. Ook werd de goed spelende Bart Aalbertsen gewisseld in 65e minuut en kwam Freek van Wijk het veld in. De 85e minuut was het weer de goed keepende Matthijs Mocking die een bal van GRC-14 over de lat tikte. Sjoerd Aalbertsen werd in de 87e gewisseld en kwam Glenn Linnenbak het veld in. De 88e minuut maakte GRC-14 toch een doelpunt en was de eindstand 3-1 voor SVL.
    Aankomende zaterdag speelt SVL uit tegen FC De Bilt aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Jeff van der Bult, Kevin van Leeuwen, Rik van Leeuwen, Water Cremers, Jens van Doorn, Bart Aalbertsen (Freek van Wijk), Ali Alkan (Selcuk Albayrak), Willem Baaij , Jorrit Fiegen (Timon Brandsen) en Sjoerd Aalbertsen ( Glenn Linnebank).