• SVL 1 - de Jodan Boys 1

  • Afgelopen zaterdag speelde SVL thuis tegen de Jodan Boys uit Gouda en speelde gelijk met 1-1. De eerste 25e minuten was SVL nergens en het werd in die speeltijd 1-0 voor de Jodan Boys. Na dat doelpunt ging het stukken beter met SVL. Tot de rust blijf het 1-0 voor de Jodan Boys, maar daarna was SVL die de wedstrijd maakte met een aantal goede kansen. Gezien de tweede helft had er zeker een overwinning voor SVL ingezeten.
    SVL kwam onder druk te staan en dat leidde in de 12e minuut een afstand schot 0-1, maar de grensrechter van SVL liep niet goed met de aanval van de Jodan Boys mee want de speler stond in buitenspel maar hij vlagde niet. Dus werd het helaas 1-0 voor Jodan Boys. Maar in de 19e minuut schoot uit een goede aanval Faisal Kaouass hard in en kon een speler van de Jodan Boys de bal maar net liggend uit het doel koppen. De rest van de eerste helft werd uit gespeeld zonder dat er goede kansen kwamen voor beide ploegen. En ging de rust in met een 1-0 achterstand voor SVL, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 50e minuut was er een hard schot van Bart Aalbertsen maar de keeper van de Jodan Boys stopte de bal. In de 59e minuut werden Timon Brandsen en Hidde de Roo gewisseld en kwamen Ali Alkan en Wassim el Hassnaoul het veld in. SVL begon de Jodan Boys goed onder druk te zetten en dat leidde in 67e minuut de gelijkmaker op. Uit een goede aanval kon Ali Alkan de gelijkmaker in tikken. De 74e minuut moest Martijn Mostert geblesseerd het veld verlaten samen met Erman Kurt. En kwam na een hele vervelende lange ziekte Mathijs Mocking het doel in en deed het zeer goed in het laatste kwartier. Ook kwam Selcuk Albayrak het veld in. Er was in de 78e minuut een goede kans voor Ali Alkan die de bal maar naast het doel tikte. Ook kwam in 88e minuut Mart van Rossum het veld in voor Faisal Kaouass. Maar wat SVL ook probeerde de Jodan Boys gaven geen kans meer weg. En zo blijf SVL uit de gevarenzone en staat op de zesde plaats van onderen. Komende zaterdag d.d. 13-04-2024 speelt SVL uit tegen Victoria in Loosdrecht aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Martijn Mostert (Mathijs Mocking), Dennis van de Weerd, Emrah Baskak, Jeff van der Bult, Timon Brandsen (Wassim el Hassnaoul), Bart Aalbertsen, Roben Schenk, Erman Kurt (Selcuk Albayrak), Gennaro Ooft, Faisal Kaouass (Mart van Rossum), en Hidde de Roo (Ali Alkan).