• SVL 1 - De

    Afgelopen zaterdag speelde SVL thuis tegen De Meern en er moest gewonnen worden i.v.m. plaatsing volgende bekerronde. En dat werd bereik door een hard schot van afstand door Bart Aalbertsen die er 1-0 maakte, dit afstandsschot belandde in de bovenhoek en was onhoudbaar was voor de keeper van De Meern.
    In de 5e minuut was De Meern heel dicht bij de 1-0 een schot belande op de lat en de terugspringende bal werd daarna naast geschoten. De 28e minuut was het Sil Schoon die uit een voorzet maar net naast het doel van De Meern kopte. In de 49e minuut was het Eryk Krawczyk die een hard schot loste, maar de bal belande op de paal.
    De rust ging met een 0-0 stand in. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 56e minuut schoot Bart Aalbertsen met een hard schot de 1-0 voor SVL op het bord. SVL had het betere van het spel en zette De Meern onder druk. In de 79e minuut werk Bart Aalbertsen gewisseld en kwam Gennaro Ooft het veld in. Het was Eryk Krawczyk die in 81e minuut uit een voorzet van Gennaro Ooft de 2-0 had kunnen aantekenen maar zijn schoot belande tegen de keeper van De Meern aan. Timon Brandsen kreeg geel in de 82e minuut. Jeff van der Bult en Sil Schoon werden gewisseld in 84e minuut en kwamen Glenn Linnebank en Mathijs van Dusschoten het veld in. In de 90e minuut werd Emrah Baskak door de scheidsrecht met rood van het veld gestuurd. En zo eindig de wedstrijd met een 1-0 overwinning voor SVL die dus verder bekert.
    Aankomende zaterdag is de eerste competitie wedstrijd tegen DUNO aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Paul Emons, Dennis van de Weerd, Jeff van der Bult (Glenn Linnebank), Mart van Rossum, Emrah Baskak, Timon Brandsen, Bart Aalbertsen (Gennaro Ooft), Rik van Leeuwen, Eryk Krawczyk, Sil Schoon (Mathijs van Dusschoten) en Jorrit Fiegen