• SVL 1 - Bennekom 1

  • SVL speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Bennekom uit Bennekom en won deze belangrijke wedstrijd met 5-0. SVL speelde een goede wedstrijd en gaven de tegenstanders ook geen enkele kans om maar enigszins gevaarlijk te kunnen worden. Met deze overwinning is het haast zeker dat SVL in de eerste klasse blijf. Er moet uit de laatste twee wedstrijden 1 punt gehaald worden om daar zeker van te zijn. Maar zoals er tegen Bennekom is gespeeld moet dat zeker lukken. De laatste twee tegenstanders zijn eerst Almkerk uit, en de laatste wedstrijd thuis tegen Sliedrecht.
    SVL begon goed want in de 14e minuut was Bart van Lankeren die er 1-0 maakte, hij ontnam een verdediger de bal en schoot onhoudbaar de bal achter de keeper van Bennekom. In de 20e minuut was het Jorrit Fiegen die een bal voorgaf aan Bart Aalbertsen die er 2-0 van maakte. In de 37e minuut was Bart van Lankeren die uit een voorzet van Timon Brandsen maar net over kopte. Met de stand 2-0 ging de rust in en kwam SVL na de rust ongewijzigd het veld weer in. In de 51e minuut was het Emrah Baskak die goed stoorde waardoor de verdediger de bal terug wilde spelen maar recht in de voeten van Bart van Lankeren die op tijd de bal door speelde aan Bart Aalbertsen die er 3-0 van maakte. Nog geen drie minuten later was het 4-0, Sil Schoon zette de bal voor en Ali Alkan tikte het vierde doelpunt binnen. Timon Brandsen kreeg in de 65e minuut geel van de scheidsrechter voor een kleine overtreding. In de 69e minuut was het Bart van Lankeren die een aangegeven bal van Ali Alkan hard inschoot en was het 5-0 voor SVL. Na dit doelpunt werden Ali Alkan en Sil Schoon gewisseld en kwamen Mathijs van Dusschoten en Gennaro Ooft het veld in. Ook in de 77e minuut werden Rik van Leeuwen, Bart Aalbertsen en Timon Brandsen gewisseld en kwamen Kevin van Leeuwen, Sjoerd Aalbertsen en Mounir el Hadje het veld in. Maar ook met deze wissels kwam er geen verandering in de stand en eindigde de wedstrijd met 5-0 voor SVL die terug kunnen zien op een zeer goede wedstrijd. Aankomende zaterdag speelt SVL d.d. 20 mei 2023 uit tegen Almkerk aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Emrah Baskak, Jeff van der Bult, Timon Brandsen (Sjoerd Aalbertsen), Bart van Lankeren , Rik van Leeuwen (Kevin van Leeuwen), Ali Alkan (Mounir el Hadje), Bart Aalbertsen (Mathijs van Dusschoten), Jorrit Fiegen, Mart van Rossum, Sil Schoon (Gennaro Ooft).