• SVL 1 - Almkerk 1

    Afgelopen zaterdag speelde SVL thuis tegen de nog ongeslagen Almkerk die met drie gespeeld en zeven punten had, maar SVL won verdiend met 2-0. Hierdoor staat SVL in de top van van eerste klasse c met vier gespeeld en acht punten.Voor dat de wedstrijd begon moest Dennis van de Weerd geschard worden van de wedstrijdlijst hij raakte met inlopen geblesseerd zijn vervanger werd Glenn Linnebank die net terug kwam van een blessure. Voor deze wedstrijd waren nog Steens nog enkele geblesseerd Rik van Leeuwen, Bart Bruijen, Victor van de Bor en Timon Brandsen. Moet wel stellen dat de verdediging en voor al de goed keepende Matthijs Mocking, maar weinig kansen heeft gegeven aan Almkerk. En toch ontbreek het in de aanval van SVL aan een goede afmaker. Moet wel stellen dat er hard wordt gewerkt met veel inzet.

    In de 2e minuut was een kleine mogelijkheid voor Freek van Wijk maar het werd door Almkerk op tijd opgelost. De 7e minuut werd Walter Cremers aangespeeld maar zijn hard schot werd door de keeper gestopt van Almkerk.Matthijs Mocking moest in de 9e minuut op een ingekopte bal goed reageren anders was het niet goed afgelopen. De 14e minuut werd Roben Schenk hard onderuit gehaald maar kom na de handeling weer verder. In de 37e minuut was er een vrije trap voor SVL en zette Jorrit Fiegen zich achter de bal, hij tikte hem snel naar Ali Alkan die niet na dag en gelijk door plaatste naar Jens van Doorn die van rechts de bal zo hard voor het doel gaf dat het harde schot via een speler van Almkerk in het doel ging 1-0 voor SVL. In de 43e minuut had Freek van Wijk SVL op 2-0 kunnen zetten maar hij tikte de bal naast het doel van Almkerk. Net voor de rust werd een hard schot door Almkerk door Matthijs net tot corner getikt. Met de stand 1-0 werd er gerust en kwam SVL na de rust ongewijzigd het in. Na de rust begon Almkerk te proberen om zo snel mogelijk gelijk te komen maar de verdediging SVL gaf geen krimp. Selcuk Albayrak werd in de 58e gewisseld en kwam Willem Baaij het veld in. In de 74e minuut maakte willem Baaij er 2-0 en stond r SVL met 2-0 voor, het was een vreselijk hard schot waar de keeper van Almkerk alleen het nakijken had. Ali Alkan werd in de 81e minuut gewisseld en kwam Danny Kuijer het veld in. Freek van Wijk werd in de 85e gewisseld en kwam Kevin van Leeuwen zijn opwachting maken. En zo was er weer een voor de tweemaal een overwinning na twee gelijke spelen voor SVL. Aankomende zaterdag speelt SVL weer thuis tegen Montfoort om 14.30 uur of het allemaal door zal gaan horen Dinsdag van de ministerraad.

    Opstelling SVL; Matthijs Mocking, Roben Schenk, Jeff van der Bult, Mark van Oudbroekhuizen, Walter Cremers, Jens van Doorn, Selcuk Albayrak(Willem Baaij), Ali Alkan(Danny Kuijer), Glenn Linnebank, Jorrit Fiegen en Freek van Wijk(Kevin van Leeuwen).