• SVF JO8-1 - SVL JO8-1

• Slecht slapen, tas 36 keer in- en uitgepakt, stress, zenuwen, heb ik alles wel bij me?
    Het leek wel de start van de grote uittocht, vakantie genaamd….
    Nee niet is minder waar, zaterdag 3 september 2022 was voor vele jeugdigen van SVL JO8 de 1e keer dat ze een echte wedstrijd mochten spelen.
    De meeste hadden al een paar toernooitjes bij de mini’s gespeeld, maar dit was toch het echte werk….
    Alleen Florian had al een jaartje ervaring in de JO8, de rest kwam over uit de mini’s, waarbij er zelfs spelers zijn die ook nog maar net bij de mini’s waren aangesloten.
    De 1e keer mochten we uit bij onze groene buurman SVF spelen.
    Met de complete selectie gingen op pad: Vera / Puck / Sjors / Florian / Cristian / Tibbe / Liam en Thijmen.
    De dames Vera en Puck hadden unaniem besloten dat ze beide een helft wilde keepen.
    De mannen zouden het dan wel in het veld gaan regelen….
    De start was wat stroef en iedereen moest even wennen en er weer inkomen.
    Na een achterstand begon het team te draaien als een ouderwetse stoomcarrousel op de kermis en was er geen houden meer aan voor de tegenstander.
    De ene aanval na de andere volgde en als SVF er toch weer doorheen kwam werden ze vakkundig door de defensie afgestopt.
    Na 4 x 10 minuten moesten we wachten tot het stof was neergedaald, de troepen werden geteld en de eindstand werd opgemaakt: 5-13 voor SVL.
    De doelpunten werden gemaakt door Florian (2x) en Sjors (11x).
    Zaterdag de 10e thuis tegen CDW maar eens kijken of we dit weer op de mat kunnen leggen…