• SV 1 - Woudenberg 1

  • In deze wedstrijd van zaterdag ging voor SVL na de 90e minuut alles naar wenst. Toen de 90e minuut daar was begon voor SVL het belangrijkste want het stond toen 1-1, In de blessure tijd werd het 2-1 voor SVL. Woudenberg kwam terug op 2-2 en in de laatste minuut werd het zelf voor SVL nog 3-2. Met deze uitslag heeft SVL het in eigen hand in de laatste competitie wedstrijd uit tegen De Meern die gelijk speelde tegen Zuidvogels, beide staan op 28 punten uit 23 wedstrijden. Maar het doelsado van De Meern is beter, dus SVL moet winnen om rechtstreeks in de eerste klasse te kunnen verblijven.
    SVL heeft het niet makkelijk gehad tegen het reeds gedegradeerde Woudenberg. Want in de 6e minuut werd er gescoord door Woudenberg maar dat doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Ali Alkan had een goede mogelijkheid in de 12e minuut maar zijn ingeschoten bal belandde op de paal. De 24e minuut redde Matthijs Mocking een ingeschoten bal die hij nog net tot corner kon tikken. De 26e minuut schoot Bart Aalbertsen op het doel ven Woudenberg maar de keeper kreeg de bal niet onder controle en daar was Bart van Lankeren en schoot de bal in het doel en was het 1-0 voor SVL. Woudenberg had in de 42e minuut een corner te nemen die werd had ingeschoten en was het met de rust 1-1. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. Timon Brandsen schoot in de 63e minuut de bal rakelings over het doel van Woudenberg. In de 64e minuut kreeg SVL een penalty te nemen dus voor SVL een belangrijk moment maar helaas Ali Alkan schoot de bal over het doel van Woudenberg. De 70e minuut werden Ali Alkan en Bart Aalbertsen gewisseld en kwamen Gennaro Ooft en Willem Baaij het veld in. Uit een corner in de 73e minuut was het Gennaro Ooft die in kopte maar de keeper van Woudenberg kon de bal nog net tot corner tikken. Onze trainer Habib al Mohsinawi kon niet anders dan weer drie spelers te wisselen en dat waren Emrah Baskak, Timon Brandsen en Rik van Leeuwen en kwamen in het veld Dennis van de Weerd, Bart Bruijne en Selcuk Albayrak het veld in. En dat pakte voor SVL goed uit, toen de 90 minuten waren uit gespeeld begon de wedstrijd pas goed. In 91e minuut tikte Selcuk Albayrak de 2-21 binnen. Twee minuten laten scoorde Woudenberg via een afstandsschot de 2-2 binnen. Maar in de laatste minuut maakte Bart van Lankeren het beslissende doelpunt in een wirwar voor het woudenbergse doel gaf hij het laatste tikje en had SVL de belangrijke winst binnen 3-2.
    Komende zaterdag de belangrijke uitwedstrijd tegen De Meern aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Emrah Baskak (Bart Bruijne), Jeff van der Bult, Timon Brandsen (Dennis van de Weerd), Bart van Lankeren, Rik van Leeuwen (Selcuk Albayrak), Ali Alkan (Gennaro Ooft), Bart Aalbertsen (Willem Baaij), Roben Schenk, Erman Kurt En Faisal Kaouass.