• Sponsoring SVL

    De voetbalafdeling van SVL telt momenteel 246 spelende leden. Het ledenaantal is vooral door de grote aanwas bij de jeugd de laatste jaren aanzienlijk gegroeid. Onze vereniging staat regionaal bekend om zijn sportiviteit en gezelligheid.

    SVL is niet alleen een aantrekkelijke club voor recreatiespelers maar ook voor prestatiegerichte spelers. Het eerste elftal zit al enige jaren in de lift en komt in het seizoen 2015/2016 uit in de zaterdag-hoofdklasse A. Dit is de één na hoogste klasse van het amateurvoetbal in Nederland!

    Bij iedere thuiswedstrijd brengen vele supporters uit Langbroek, maar zeker ook daarbuiten een bezoek aan ons sportcomplex “Oranjehof”.

    Onze voetbalvereniging is voor de financiering van haar activiteiten en onderhoud van het sportpark mede-afhankelijk van de inkomsten van sponsorgelden. Daartoe zijn er voor particuliere en zakelijke relaties een aantal mogelijkheden om de club te ondersteunen, wij kunnen u garanderen dat uw bijdrage volledig ten goede komt van SVL en niet gebruikt wordt om spelers te betalen.

    Lees hier verder voor meer informatie over de sponsormogelijkheden.