• Slotfeest voetbal 2019

  Slotfeest voetbal 2019.

  Vrijdag 14 juni 2019 hield de afdeling voetbal van SVL haar slotfeest. De avond  begon met een BBQ voor alle leden. Om half acht werd begonnen met het latje schieten. Andere jaren was het penalty’s nemen op onze drie keepers, maar onze keepers waren nog te geblesseerd om in het doel te gaan staan. De organisatie wilde toch een wedstrijdelement op deze avond hebben en bedacht toen latje schieten. Op elk doel op het kunstgrasveld mocht de deelnemers twee keer van elf meter op het doel schieten en moest het de lat raken. Bij het ene doel stond John Vrauwdeunt  om te controleren of de bal de lat geraakt had, bij het andere doel Henk Henzen  Uiteindelijk bleken bij de dames Iris Aalbertsen en Evelien van Hazendonk ieder twee keer de lat te hebben geraakt. In de finale werd Iris Aalbertsen eerste en  Evelien van Hazendonk tweede. Bij de heren kwamen Mike Ebergen, Ron van Leeuwen en Johan Damen in de finale door twee keer raak te schieten. In de finale bleek Mike Ebergen de sterkste.

  Na het latje trappen had het bestuur de algemene ledenvergadering voetbal ingelast. Hierin werden door Gert van Ziel de cijfers over het seizoen  bekend gemaakt. SVL afdeling voetbal heeft een bescheiden winst gemaakt.

  Na de ALV werden de prijzen verdeeld. De bekers voor het latje trappen gingen naar Iris Aalbertsen en Mike Ebergen. Verder werden de teammanagers, Andre, Arjan, Johan en Wilco, van het eerste in het zonnetje gezet door Bastin, Martijn, Roben en Rick. De teammanagers ontvingen ieder een standaard met daarop een haan.

  De titel clubman ging dit jaar naar Bert van Os voor het vele werk wat Bert achter de schermen doet. Bert staat niet graag op de voorgrond.

  Wouter van Hooff bood SVL een fotocollage aan omdat hij SVL gaat verlaten en bij CDW de plaats van Frank Barte over gaat nemen.

  De avond werd besloten met een quiz georganiseerd door Jan Willem Aalbertsen. In deze quiz kwamen vragen voor van verschillende aard, algemeen, bijnamen, vlaggen, voetbal. Na een uur was de uitslag bekend en won het team met Jacob, Martin, Jan, Johan en Andre.