• Sliedrecht 1 - SVL 1

    Zaterdag 9 november 2019.

    SVL speelde afgelopen zaterdag uit tegen Sliedrecht te Sliedrecht tegen in een zeer sterke tegenstander, waar SVL in de tweede helft zelfs met 3-1 achter kwam te staan. Maar met goed voetbal kwam SVL in de laatste 10 minuten toch nog tot een gelijke stand van 3-3. Bij SVL ontbraken Rik van Leeuwen, Selcuk Albayrak en Roben Schenk, allen geblesseerd, Jeff van der Bult was geschorst
    In de 3e minuut was Willem Baaij dicht bij een doelpunt uit een voorzet schot hij van afstand maar net over. Toch was Sliedrecht, de betere ploeg, die in de 16e minuut via een kopbal op een 1-0 voorsprong kwam. In de 27e minuut was het toch 1-1 een kleine kans voor Jorrit Fiegen was voldoende om de stand gelijk te trekken. De 44e minuut kreeg Kevin van Leeuwen geel voor een kleine overtreding. Met de stand 1- 1 werd er gerust, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 59e minuut was het Jorrit Fiegen die uit een voorzet van Ali Alkan over kopte. Ook Ali Alkan schoot uit een voorzet van Willem Baaij maar net naast in de 63 minuut. Uit een vrije trap voor het doel van SVL kopte een Sliedrecht speler de 2-1 in. Nog geen minuut later werd het zelfs 3-1 voor Sliedrecht een inzet die onhoudbaar was voor Paul Emons. De 77e minuut was het weer als vanouds dat Willem Baaij van afstand inschoot en de stand op 3-2 zette. De 85e minuut was het voor het doel van Sliedrecht bij een inzet een wier war van spelers waar Jorrit Fiegen de bal het laatste tikje en SVL op 3-3 zette. Maar Jorrit was zo blij dat hij zijn shirt uit trok dat koste hem geel en hij had al geel en dus rood en van het veld af moest. Maar SVL hield stand tot de eindstreep, al kregen Walter Cremers en Dennis van de Weerd nog een gele kaart van de scheidsrechter. SVL ging zeer verdiend met een punt naar Langbroek. De eerst volgende wedstrijd is voor de beker op 19 november om 20.00 uur thuis.
    Opstelling SVL: Paul Emons, Dennis van de Weerd, Bastin Hofman, Kevin van Leeuwen, Bart Bruijne, Rob van Eem, Walter Cremers, Jorrit Fiegen, Jens van Doorn (Alex van Eem), Ali Alkan en Willem Baaij.

    Verslag Hans Jansen.