• S.V.L.1 - IJsselmeervogels 1

 • Dinsdagavond 12-09-2023 oefenwedstrijd S.V.L. - IJsselmeervogels.
  Aanvang 20.00u. o.l.v. scheidsrechter Thomas Hardeman.

  Een leuk affiche en benieuwd hoe de Habib boys zich zouden houden. Amper begonnen en het was al raak voor SVL. Binnen 2 minuten werd er gescoord door Gennaro Ooft, na een scrimmage gaf hij het laatste tikje. Mooie opsteker, want nu hadden de Spakenburgers wat recht te zetten. De bekeruitschakeling was zeker nog niet vergeten. Wat ze ook probeerden, het was het allemaal net niet. Daar de defensie van SVL als een huis stond en weinig kansen weggaf. Mocht het dan toch lukken, stond daar Martijn, die een puike wedstrijd keepte. Ook de andere linies deden hun werk goed en sloten goed aan zowel verdedigend als aanvallend. Jammer was het uitvallen van Bart van Lankeren, die voor veel gevaar van rechts zorgde. Voor hem kwam Selcuk in het veld zeer gedreven, niet altijd gelukkig met zijn acties. Soms ging het iets te fel en trok de scheidsrechter terecht een gele kaart.
  De ruststand was 1-0, wat dik verdiend was, want veel klasse verschil was niet te zien in het wedstrijd beeld (1ste klas/3de divisie). Zouden de boys het volhouden qua tempo en de nodige wissels na de rust? IJsselmeervogels begonnen furieus en zette direct veel druk. Na de eerste beschietingen had SVL de zaakjes weer voor elkaar, want de wissels moesten wel even afstemmen. SVL kon zich bij tijd en wijle toch weer onder de druk uit voetballen. In de 57 minuut was Martijn kansloos op een inzet van een Spakenburger, die na een misverstand in de defensie kon scoren. SVL gaf niet op en na weer de nodige wissels en diverse uitvallen kreeg SVL in de 82-ste minuut een vrije trap, rand 16 meter. Good old Willem Baaij haalde de trekker over. Een redelijk houdbare bal ging door de armen en benen van de 4de Spakenburgse doelman, 2-1. De laatste 10 minuten hield SVL zonder al te veel problemen stand . SVL blijft dus de ”Angstgegner” van de Vogels, die voor rust zeker met de bijna voltallige selectie speelden. Inzet en voor elkaar willen knokken zijn een eerste vereiste voor resultaat, als jullie dat kunnen blijven leveren kan er weer iets moois ontstaan in Langbroek.

  Opstelling SVL: Martijn Mostert , Jeff v.d. Bult, Dennis van de Weerd, Mart van Rossum, Bart Bruijne, Wassim el Hassnaoui, Rik van Leeuwen, Timon Brandsen, Bart van. Lankeren, Gennaro Ooft, Bart Aalbertsen.

  Wissels en zeker zo belangrijk: Selcuk Albayrak, Robin Schenk, Faisal, Emrah Baskak, Erman Kurt, Sjoerd Aalbertsen, Dani Pot en Willem Baaij.

  Zaterdag de bekerwedstrijd : SO Soest - SVL aanvang 17.00u.

  PS. De schrijver van dit verslag had beloofd aan de enige echte SVL reporter Hans Jansen cijfers te geven aan de spelers. Doe dat niet maar geef nu een gemiddeld cijfer voor het team en dat is een dikke 8, want er moet ruimte blijven voor verbetering.

  De inval reporter