• Rabo ClubSupport 2022

  Beste (ouders van) leden, vrijwilligers en donateurs van SVL,

  SVL doet mee met Rabo ClubSupport 2022! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of op de website van de Rabobank. Stemmen kan vanaf 5 september t/m 27 september 2022.

  Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom stelt zij een bedrag beschikbaar voor alle verenigingen en stichtingen in de regio. Door te stemmen op SVL maken we kans op een deel van dat bedrag. Maar we kunnen meer doen: we kunnen anderen zoals vrienden en familie vragen om ook te stemmen.

  Iedere stem is geld waard
  Elke stem is geld waard! Want Rabobank Rijn en Heuvelrug stelt ieder jaar een bedrag beschikbaar (vorig jaar € 150.000) en deelt dit bedrag door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen dus het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

  Het afgelopen jaar mochten we maar liefst een cheque van € 1.410,07 in ontvangst nemen.

  Hoe het werkt

  Leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen tot en met 27 september 2022 stemmen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Let op, je kunt alleen op SVL stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug.  Je kunt ook andere mensen (familie, vrienden, buren, ed.) die lid zijn van Rabobank Rijn en Heuvelrug vragen om op onze club te stemmen: SVL (Sportvereniging Langbroek)!! Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren, want wij kunnen deze bijdrage natuurlijk goed gebruiken.

  Het zou dus fantastisch zijn als jij én jouw familie én vrienden stemmen op SVL (Sportvereniging Langbroek).

  Alvast bedankt voor jouw steun!

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur SVL Voetbal