• Nivo Sparta 1 – SVL 1

    Afgelopen zaterdag heeft SVL uit gevoetbald tegen Nivo Sparta in Zaltbommel en speelde verdienstelijk gelijk 1-1. De eerste helft speelde SVL niet al te best en in de tweede helft ging het veel de goede kant. Na een achterstand van 1-0 kreeg SVL aan het eind van de tweede helft een penalty mee en die werd beheerst ingeschoten door Ali Alkan. En ging SVL toch tevreden naar Langbroek want het punt was zeker verdiend. Maar helaas na 9 wedstrijden is het SVL nog steeds niet geluk om de volle winst te pakken, maar dat komt zeker wel met dit team.
    In de 6e minuut was er een steekbal voor Nivo Sparta maar hij ging net naast. SVL hield de rust achter in en speelde bal rustig rond. Maar in de 37e minuut kwam Nivo Sparta op 1-0 door een misverstand in de defensie van SVL. Net voor de rust kreeg Ali Alkan de bal uit voorzet maar tikte de bal in de handen van de keeper. De rust ging in met de stand 1-0 voor Nivo Sparta, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 48e minuut was er een grote kans voor Selcuk Albayrak, een diepe bal waar hij over struikelde, tikte de bal net naast. De 65e minuut werd Selcuk Albayrak gewisseld en kwam Freek van Wijk het veld in. in de 70e werd Bart Aalbertsen vervangen en kwam Victor van de Bor het veld in. Victor van de Bor stond nog geen minuut in het veld of hij kreeg gele kaart van scheidsrechter. De volgen de wissel was in de 77e minuut werd Jens van Doorn gewisseld voor Jurre van Droffelaar. In de 87e minuut was er een overtreding in het strafschotgebied van Nico Sparta, de scheidsrechter gaf SVL een strafschop dit door Ali Alkan beheerst werd ingeschoten 1-1. In de extra minuten schoot Ali Alkan in de 92e minuut net over. Er waren in de laatste minuten waar Nivo Sparta met 10 man speelde enkele kleine kansjes voor SVL maar de stand bleef 1-1. Vier december speelt, als de coronamaatregelen het toelaten, SVL thuis tegen Zuidvogels uit Huizen aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Jeff van der Bult, Dennis van de Weerd, Bart van Lankeren, Walter Cremers Jens van Doorn ( Jurre van Droffelaar), Rik van Leeuwen, Selcuk Albayrak ( Freek van Wijk), Ali Alkan, Bart Aalbertsen (Victor van de Bor), en Jorrit Fiegen.