• Nieuws van de TC deel 7

  Spelers blijven en stoppen. 

  Twee spelers hebben onlangs aangegeven dat ze ook volgend jaar bij SVL blijven. 

  Dani Pot gaat voor zijn derde seizoen in Langbroek. Dani ontwikkeld zich heel goed door en speelt voornamelijk in het 2e. Mede dankzij de fantastische inzet van Dani staan ze op de rand van een prachtig kampioenschap. We hopen dan ook dat Dani de lijn doortrekt en komend jaar wat vaker in het 1e van SVL te zien zal zijn. 

  De tweede speler die doorgaat is Mathijs Mocking. Mathijs is aan zijn 4e seizoen bezig en vanaf dag 1 de vaste keeper in het 1e. Een flinke fysieke tegenvaller eind vorig seizoen zorgde ervoor dat Mathijs een lange tijd aan de kant stond.  Begin April tegen Jodan Boys maakte hij zijn rentree en keepte hij inmiddels weer wekelijks. Mathijs gaf aan dat hij nog niet klaar met keepen bij SVL en kijkt er naar uit om er nog een jaar voor SVL te gaan keepen. 

  Helaas gaan er ook twee spelers stoppen en dat zijn niet de minste. Selcuk Albayrak en Willem Baaij. 

  We zijn de afgelopen druk geweest met het zoeken van nieuwe spelers die binnen de DNA van SVL passen omdat mannen die onderdeel waren van een geweldige lichting tegen een leeftijd aanlopen dat ze ‘kunnen’ gaat stoppen met prestatievoetbal. We zijn zowel Willem (300+ wedstrijden) als Selcuk (200+ wedstrijden) zeer erkentelijk voor hun tijd bij SVL en dat ze ook de moeite hebben genomen de nieuwe generatie klaar te stomen. We komen later uitgebreid terug op het stoppen van deze SVL ‘Legends’! 

 • Dani Pot

 • Mathijs Mocking