• Nieuws van de TC deel 7

  Nieuwe aanwinsten voor SVL 

  Ondanks het feit dat de lopende competitie nog lang niet gespeeld is, kijken we als TC natuurlijk ook vooruit.  We kunnen dan ook melden, dat 2 nieuwe aanwinsten komend seizoen deel uit gaan maken van de SVL selectie.

   

  Van SV Zeist komt de 31-jarige aanvaller Faisal Kouass (foto met Selcuk) over naar SVL. Hij woont in Zeist en voetbalde bij een aantal prachtige clubs zoals DOVO, Sparta Nijkerk, Duno en de Valleivogels.  Faisal gaf aan dat hij het bij Zeist goed naar zijn zin heeft en zich daar thuis voelt, maar dat hij zich graag nog een keer wil laten zien in de 1e klasse. We gaan hopelijk genieten van Faisal want hij brengt enorm veel creativiteit aan de bal in de voorste linie. 

  Verder komt ook Wasim El Hassnaoui naar SVL De 23-jarige middenvelder is woonachtig in Utrecht en studeert toegepaste wiskunde. Wassim is opgeleid bij VV de Meern en speelt nu bij DVSU in Utrecht in de 3e klasse. Zijn voorkeur gaat uit naar de zes positie, maar hij kan ook als centrale verdediger uit de voeten. Wassim heeft tijdens een training al kennis gemaakt met de groep en een goede indruk achter gelaten. Hij is een speler met veel kracht en een geweldige drive en motivatie om beter te worden. Hij gaat de uitdaging aan om bij SVL zijn voetbal talenten verder door te ontwikkelen.  

  Faisal en Wassim welkom bij SVL!  

   

  Martijn Verkerk
  Technische Zaken SVL