• Nieuws van de TC deel 6

  Een nieuw aanvaller voor SVL en Hidde blijft! 

  SVL gaat komend seizoen gebruik van de kwaliteiten van Ismail Khalak. De 22 jarige aanvaller komt over Elinkwijk (3e kl). 

  Ismail begon met voetballen bij Elinkwijk verhuisde naar de jeugdopleiding van SV Houten. Daar kwam het niet tot een doorbraak in het eerste en koos voor een terugkeer naar Elinkwijk. Dat is een goede keuze geweest gezien zijn ontwikkeling. De ontwikkeling van Ismail gaat met flinke stappen vooruit en daarom is het een mooi moment voor Ismail om na 2 seizoenen een stap omhoog te maken naar SVL. Ismail komt het beste tot zijn recht in de spits en is heel erg balvast en heeft een goede timing om zich zelf in kansrijke positie te plaatsten. 

  We hebben Ismail een aantal keren zien voetballen waaronder in de beker waar ze met Elinkwijk tot twee maal toe een 4e div. team hebben verslagen  Verder hebben we positieve gesprekken gevoerd. Ismail weet heel goed wat hij wil en heeft een duidelijk plan voor zichzelf gemaakt.  Naast zijn voetbalactiviteiten heeft Ismail een eigen bedrijf (N.22) in personal training waarbij hij sporten en jonge mensen begeleid in het bereiken van hun doelen. 

  Welkom bij SVL Ismail! 

  Verder kunnen we melden dat Hidde de Roo ook komend seizoen voor SVL speelt. Hidde kwam afgelopen zomer over van HDS uit Leersum, pas 18 jaren jong. Door blessures miste hij bijna de hele eerste seizoensheft maar speelt inmiddels wekelijks zijn wedstrijden bij het het 2e. Met een enorme lading doelpunten en assistenten is hij daar mede bepalend voor het succesvolle seizoen. In het 1e maakte hij de winnende en zeer belangrijke goal thuis tegen de Meern. We zien langzaam de klasse van Hidde naar bovenkomen en verwachten dat Hidde de lijn doorgaat trekken richting SVL 1. Hidde fijn dat je bij SVL wil blijven! 

   Ruben Jansma heeft aangegeven dat hij vanwege zijn werk de stap naar SVL helaas niet kan maken komend seizoen.