• Nieuws van de TC: de trainers onderteken hun contract.

  Zaterdag was een leuk moment tijdens het drukke programma bij SVL. 

  De trainers van zowel SVL 1 als SVL 2 plaatsen hun handtekening onder het contract voor komend seizoen.

  Bij SVL 1 tekende hoofdtrainer Habib al Mohsinawi voor zijn 4e seizoen, assistent Kees Kosterman voor zijn 9e seizoen. Michel Schonis is nieuw bij SVL en gaat aan de slag met de keepers. We zijn ontzettend tevreden met de continuïteit van de samenwerking met de stafleden. Habib en Kees hebben dit jaar met Tolga flinken stappen vooruit gemaakt met de selectie. Het doel voor komend jaar is de ontwikkeling door te zetten en met het verlengen van de samenwerking kunnen de spelers dat doen in een vertrouwde omgeving. 

  Bij SVL 2 tekende Jeffrey Verhagen voor zijn 2e seizoen samen met zijn stafleden Mike Ebergen en Sjoerd Roeterd. De mannen van 2 maken een prachtig seizoen door, laatste 8 in de beker en in de komende twee wedstrijden kan de titel worden verdiend in de res. 2e klasse. Aan hun de taak om het elftal ook komend seizoen te prepareren voor een prachtig seizoen. 

  Verder is er een hele goede samenwerking ontstaan tussen het 1e en 2e elftal binnen SVL wat enorm bijdraagt aan de ontwikkeling van de spelers. Samen staan we sterk! 

  Met sportieve groet, 

  De TC van SVL. 

   

 • SVL 1

 • SVL 2