• Nieuwkomers Glenn en Matthijs spelen ook komend jaar voor SVL. Jeff van de Bult gaat ook voor zijn derde seizoen bij SVL.

  Afgelopen jaar is de selectie onder anderen versterkt met keeper Matthijs Mocking (Delta Sports) en de linksbenige verdediger Glenn Linnenbank (VV Jonathan). Matthijs veroverde direct een plek onder de lat en liet zien een hele goede keeper te zijn waar SVL hopelijk nog veel jaren plezier aan gaat beleven.  Glenn viel door een blessure iets terug in de oefencampagne maar is doormiddel van invalbeurten al erg belangrijk geweest. Hij startte in de laatste wedstrijd tegen Almkerk (2-0 winst) in de basis en speelde zeer verdienstelijk. Beide heren hebben het goed naar het zin in Langbroek, roemen de sfeer en de gezelligheid binnen de groep en gaan graag nog minimaal een jaar door.  

  Jeff van de Bult is sinds zijn komst helemaal op zijn plek in Langbroek. Hij is een vaste waarde in de verdediging en een geweldige karakter voor in de selectie! Ondank de interesse van meerdere clubs blijft Jeff SVL trouw gaat voor zijn derde seizoen en dat waarderen we enorm! 

  Daarmee staat de teller inmiddels op 17 spelers die komend seizoen bij SVL blijven voetballen. 

  Met sportieve groet, 

  Martijn Verkerk
  Technische Zaken SVL 
   
  foto: Jeff van de Bult