• Kevin van Leeuwen doet een stapje terug

  De selectie van SVL moet het voor komend seizoen doen zonder de diensten van Kevin. De 30e jarige Langbroeker maakt al meer dan 8 seizoenen deel uit van de selectie. Kevin speelde meer dan 80 wedstrijden. Dat aantal had een stuk hoger moeten zijn alleen door een vervelende knie blessure miste hij bijna 2 seizoen. 

  Via SVL 2 veroverde Kevin een plek binnen de selectie een speelde in het kampioensjaar een flink aantal wedstrijden. O.a. de belangrijke 1-3 overwinning tegen WN. Een hoogtepunt naast de geboorte van zoon Lev  maakte hij de winnende penalty waarmee SVL de grootmacht IJsselmeervogels uitschakelde voor de beker. Dit seizoen vocht hij zich terug na een beenbreuk en speelde in de laatste fase van het seizoen een paar hele goede wedstrijden en voorkwam met de groep degradatie. 

   

  We nemen afscheid van Kevin. Een loyale speler die altijd beschikbaar was waneer nodig en voorop ging in de strijd en het juiste SVL DNA bezit. Kevin blijft komend seizoen wel voetballen bij SVL maar niet meer in de selectie. Bedankt topper! 

  Met sportieve groet, 
   
  Martijn Verkerk
  Technische Zaken SVL