• Jubileum 60 jaar SVL

  Eindelijk kon het jubileum van SVL doorgang vinden na alle corona perikelen. Op vrijdagmiddag was het erg gezellig met alle veteranen van SVL. Oude herinneringen werden opgehaald bij het zien van vele duizenden(!) foto’s en het weerzien van elkaar.

  De zaterdag ging van start met de jeugd. Ruim 100 kinderen konden vertier vinden bij het voetbaltoernooi, een mega spellencircuit en voor de kleintjes een spellen circuit op maat! Als afsluiting van deze sportieve ochtend werd er door SVL getrakteerd op een frietje.

  In de middag was er een gras volleybal toernooi. Daar werd de toeschouwer getrakteerd op mooie rally’s! Voor de wat meer ouderen was er een mogelijkheid om een potje jeu de boules te spelen. Onder het genot van een kopje koffie of een drankje ging dat vele goed af.

  De penningmeester van de tennis had een drukke middag. Degene die de penningmeester versloeg werd getrakteerd op een drankje, er werden vele drankjes over en weer getrakteerd. Zo kon een ieder kennis maken met tennis.

  Meer dan 130 deelnemers deden mee aan het voetvolley toernooi. Het was leuk om te zien dat met veel kunst en vliegwerk de bal over het net gespeeld werd en met precieze binnen de lijnen gehouden. Ook hier waren veel oude gezichten van de voetbal te zien, wat zorgde voor een hereniging van toen en nu.

  Een oude traditie werd in ere hersteld nl het buikglijden. De jeugd trapte af en kwam erachter hoe leuk buikglijden was (maar zeker niet makkelijk)!Dat oefening kunst baart was te zien bij de ouderen. De baan van maar liefst 26 meter was niet lang genoeg! Het record van die dag kwam te staan op 26.9m, dus volgend jaar een langere baan!!!

  De middag werd opgeluisterd door gezellige muziek en met een hapje en een drankje was het voor de ruim 250 bezoekers een gezellige boel.

  Na het middagprogramma werd er afgesloten met een glow in the dark party op het SVL complex.

  De organisatie kijkt terug op een fantastisch weekend en wil hierbij alle vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedanken om dit allemaal tot stand te brengen!

  Op naar de 75!!!!

  Sportieve groet van de jubileumcommissie