• Jorrit Fiegen en Jeff van der Bult blijven trouw aan SVL.

  Soms kan je als TC met veel plezier uitkijken naar het vastleggen van een nieuwe speler.  Maar het vastleggen van bepalende spelers voor je elftal geeft in dit geval nog meer voldoening. De gesprekken met de goede vrienden Jorrit (24 jaar,Nijkerk) en Jeff (26 jaar, Amersfoort) liepen al en tijdje maar door de interesse van andere clubs duurde het uitsluitsel wat langer. Dat maakt ons bij SVL extra trots dat deze twee toppers nog een jaar bij SVL blijven. 

  Jorrit 

  Kwam over van Sparta Nijkerk na de promotie richting de 3e divisie. Als ‘kind van de club’ in Nijkerk was hij opzoek naar een ‘nieuw warm bad’ om zijn voetbalcarriére verder vervolg te geven. Sinds zijn komst is 

  Jorrit vanaf de eerste minuut een vaste waarde op het middenveld. 

  Jorrit prijst de sfeer in de club, de vrijwilligers en de aandacht voor de randzaken die goed geregeld zijn rondom het 1e elftal. Verder kijkt hij er naar uit voor het eerst een geheel seizoen af te maken bij SVL wordt het niet dit jaar dan zeker volgend jaar. 

  Jeff 

  Opgeleid in Leusden bij Roda ’46. Kwam via NSC en SDVB in Langbroek terecht. Ook voor Jeff geldt dat sinds zijn komst hij de afgelopen drie seizoen onomstreden basis speler is in zin rol centrale verdediger. Het vertrouwen dat Jeff voelt bij SVL gaf hem de doorslag om nog een jaar door te gaan. Verder een vaste waarde zijn op zaterdag is natuurlijk erg belangrijk en dat bij een leuke sfeervolle club als SVL geeft hem dat veel voldoening. 

  Met sportieve groet, 
   
  Martijn Verkerk
  Technische Zaken SVL