• Het nieuwe seizoen staat voor de deur.

  Het oude seizoen voelt nog heel dichtbij maar maandag gaan we van start met het nieuwe seizoen. Wat een prachtige ‘finale’ won SVL 1 op de laatste competitie dag op het veld en tegen VV de Meern op 25 mei. Met prachtige goals en goed voetbal werd de Meern verslagen en pakte SVL de veilige 8e plek. 

  De doelstelling die we met Habib hebben uitgesproken werden daar ook mee gehaald. 2 seizoenen handhaven met versterkte degradatie vieren we als een promotie. Als je om ons heen kijkt wie er in onze regio inmiddels in de 2e klasse of lager spelen in de regio hebben zij een bijzondere prestatie geleverd. Daarnaast heeft hij het zijn staff het team aan het voetballen gekregen. De voetbalontwikkeling binnen de groep heeft er 100% voor gezorgd dat SVL in de 1e klasse blijft spelen. Afgelopen zondag (NL-Polen) nam de selectie afscheid met bbq in de tuin van TC Martijn Verkerk van 10 spelers en assistent Tolga en team manager Yuz. Dat er zoveel spelers vertrekken zat er aan te komen. Rik, Willem, Ali en Selcuk speelde samen meer dan 1000 wedstrijden in SVL 1. Dat geld ook van Bart Bruijne (7) en Jeff van der Bult (5)

  We zijn de mannen erg dankbaar voor hun lange tijd bij de club. 

  En gaat de blik naar het nieuwe seizoen. 

  We hebben afscheid genomen van 10 spelers en dat betekend dat er zijn 9 nieuwe spelers komen die graag bij SVL komen voetballen. We zijn ontzettend trots dat we zoveel enthousiaste spelers bereid hebben gevonden die bij SVL willen komen spelen.  Het is een mooie mix van talent (uit de -21 en -23 teams), jongens die afgelopen jaren zijn doorgebroken bij hun club en ervaring. Spelers die naar SVL komen om hun plafond een stukje hoger te gaan leggen. Er wordt komende week een aantal keer getraind met de nieuwe groep waarna een break valt van ruim vier weken. Begin augustus wordt de traning hervat en staan er een aantal oefenwedstrijden voor de deur.  

  Gezien de voorspelling van de poule indeling kunnen we ons borst weer nat maken met extra reis kilometers, waarschijnlijk een poule richting Amersfoort, de Veluwe en langs het IJsselmeer. 

  Selectie SVL 2024-2025

  Trainer: Habib

  Assistent: Kees 

  Trainer keepers: Michel 

  Team Managers: Andre en Johan 

  Sportmassage: Inge 

  Fysio en herstel: volgt

  Assistent Scheidsrechters: Jacob en Reinier 

  Kleding: Andy en Arjan 

  TC: Ron en Martijn 

  Keepers 

  1. Matthijs Mocking 👍🏼
  2. Martijn Mostert  👍🏼
  3. Paul Emons 👍🏼
  4. Reinier Kesselaar 👍🏼 

  Verdediging 

  1. Dennis van de Weerd 👍🏼
  2. Mart van Rossum 👍🏼
  3. Dani Pot 👍🏼
  4. Roben Schenk  👍🏼
  5. Joel Schutz - Nieuw Kampong 👍🏼
  6. Quinten Liem K-T- Nieuw Hercules 👍🏼
  7. Khing Visser - Nieuw Kampong 👍🏼
  8. Flynn Regout - Nieuw Kampong 👍🏼

  Middenveld 

  1. Timon Brandsen 👍🏼
  2. Erman Kurt 👍🏼
  3. Wassim el Hassnaoui 👍🏼
  4. Faisal Kouass 👍🏼
  5. Sjoerd Aalbertsen  👍🏼
  6. Eryk Krawzcyk 👍🏼
  7. Kees van der Kooij 👍🏼 Nieuw DEV 

  Aanval 

  1. Bart van Lankeren 👍🏼 
  2. Bart Aalbertsen 👍🏼
  3. Gennaro Ooft 👍🏼
  4. Ismail Khalak - Nieuw Elinkwijk 👍🏼
  5. Quinten de Vries - Nieuw FC de Bilt 👍🏼
  6. Jelle Staal - Nieuw DEV 👍🏼
  7. Mick Bomers - nieuw VRC 👍🏼