• Geert Willem Merkens stopt met voetbal.

  Geert Willem Merkens hangt zijn keepers handschoenen na meer dan 16 seizoenen en bijna 400 wedstrijden aan de wilgen. Een clubman in hart en nieren en die SVL vanaf de kelder van het amateurvoetbal als sluitpost begeleiden naar de 1e klasse en het kampioenschap naar de hoofdklasse. 

  We kijken bij SVL meer veel trots terug op de periode met Geert Willem. Een fantastische keeper, geweldige arbeidsethos, katachtige reddingen, atletisch, power en vooral een top gozer in de selectie. 

   

  Een unicum ook dat Geert Willen altijd SVL trouw gebleven is terwijl er echt wel aan de deur geklopt om het te verleiden naar hele mooie clubs. De afgelopen jaren was er een slepende lies blessure maar nu Geert Willem weer fit laat hij nog regelmatig zien op de training dat hij tot de allerbeste mag horen! 

  Soms zoek je een moment waar iemand uitblinkt voor je club maar dat zijn er bij Geert Willem te veel. Er is wel een moment in zijn laatste wedstrijd geweest uit tegen Sportlust. Destijds al kampioen en SVL moest winnen in de laatste speelronde. Het was niet zo dat SVL dat met 1-3 won de betere was maar het was vooral Geert Willem die 5/6 100% kansen keerden. En dat typeerde hem misschien wel het meeste, als het echt moest dan was hij nog beter dan we dachten! 

   

  We komen later nog uitgebreid terug op de voetbalperiode van Geert Willem bij SVL!  

   

  Monkie ontzettend bedankt voor alles wat je tot nu toe voor SVL gedaan hebt!