• DUNO 1 - SVL 1

• SVL speelde afgelopen zaterdag uit tegen DUNO in Doorwerth en won de belangrijke wedstrijd met 2-1. Door deze uitslag staat SVL op de zesde plaats en is duidelijk een subtopper geworden en heeft 18 punten uit 12 wedstrijden. SVL speelde in de eerste helft een goede wedstrijd en kwam daardoor met de rust op een 2-0 voorsprong, door doelpunten van Jorrit Fiegen en Ali Alkan. Na de rust werd SVL onder druk gezet door DUNO en die maakte in de laatste minuten nog een tegen doelpunt, maar de verdediging van SVL hield de voorsprong en gaf die niet meer uit handen.
    In de 10e minuut was er een kleine kans voor Bart Aalbertsen maar de bal ging naast. De 30e minuut nam Ali Alkan een corner die door Jorrit Fiegen werd binnen getikt dus 1-0 voor SVL. Maar in de 40e minuut werd het zelf 2-0 door Ali Alkan die enkele spelers van DUNO passeerde en beheerst inschoot. De rust ging in met een verdiende 2-0 voorsprong, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 66e minuut was er kans voor Ali Alkan maar zijn schot ging net voorlangs. De 75e minuut kreeg de goed spelende Mart van Rossum een trap in zijn gezicht maar kon gelukkig weer door voetballen. De 81e minuut werd de licht geblesseerde Rik van Leeuwen gewisseld en kwam Mounir el Hadje het veld in. In de 82e minuut scoorde DUNO nog 2-1 door een ingeschoten bal uit een voorzet. De 83 minuut werd Bart Aalbertsen vervangen en kwam Kevin van Leeuwen het veld in. SVL had het de laatste 10 minuten heel moeilijk maar ze hielden stand. Ook werd er nog in de 84e minuut gewisseld en ging de licht geblesseerde Sjoerd Aalbertsen het veld uit en kwam Sil Schoon het veld in. De eerst komende competitiewedstrijd is op 25 februari om half drie uit tegen Sliedrecht.
    Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Dennis van de Weerd, Mart van Rossum, Emrah Baskak, Jeff van der Bult, Ali Alkan, Bart Aalbertsen (Kevin van Leeuwen), Gennaro Ooft, Jorrit Fiegen, Rik van Leeuwen (Mounir el Hadje), en Sjoerd Aalbertsen (Sil Schoon).