• DTS 35 Ede 1 - SVL 1

    Afgelopen zaterdag speelde SVL uit tegen het mede boven aanstaande DTS in Ede en won verdient met 1-0. Je kan wel stellen dat SVL zeer goed speelde en kreeg verdiend loon naar hard werken. Met deze uitslag is SVL van de onderste plaats af en we hopen daar nu eindelijk van verlost te zijn. Bij SVL ontbrak Dennis van de Weerd die was geschorst, Matthijs Mocking en Bart van Lankeren waren geblesseerd.
    De eerste 10e minuten was er nog geen kans geweest voor de twee doelen, alles speelde zich af op het middenveld. Maar in de 14e minuut was het Bart Aalbertsen die alleen voor de keeper van DTS kwam te staan en deze met een hele lob passeerde en zo leidde SVL al snel met 1-0. Het was Ali Alkan die in de 18e minuut een buitenspeldoelpunt scoorde, jammer maar die telde dus niet. De 24e minuut kreeg Jorrit Fiegen een gele kaart voor een gemaakte overtreding van de scheidsrechter. De 29e minuut was DTS haast op gelijke hoogte gekomen, uit een vrije trap belande de bal op de binnenkant paal en vervolgens via de andere kant van het doel op de paal maar gelukkig ging de bal daarna het veld in. In de 36e minuut tikte Paul Emons de bal op het juiste moment van een door gebroken speler van DTS tot corner. De rust ging in met een 1-0 voorsprong voor SVL. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De 64e minuut was het Timon Brandsen die een voorzet, die iets te scherp was, en daardoor het doel van DTS miste. In de 70e minuut was ook Timon Brandsen die geel kreeg van de scheidsrechter. De 77e minuut was het Ali Alkan die een kans had maar hij schoot tegen de keeper van DTS aan. De 81e minuut werd de licht geblesseerde Gennaro Ooft vervangen en kwam Mounir el Hadje het veld in. In de 90e minuut werd de licht geblesseerde Glenn Linnebank gewisseld en kwam Sil Schoon het veld in. In de 96e minuut blies de scheidsrechter de wedstrijd af en had SVL de verdiende drie punten verdiend gewonnen. Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen LRC uit Leerdam aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Paul Emons, Rik van Leeuwen, Jeff van der Bult, Mart van Rossum, Emrah Baskak, Glenn Linnebank, Timon Brandsen (Kevin van Leeuwen ), Ali Alkan, Bart Aalbertsen, Jorrit Fiegen (Sil Schoon ), Gennaro Ooft (Mounir el Hadje )