• De Meern 1 - SVL 1

  • SVL heeft in de uitwedstrijd voor behoud gespeeld tegen De Meern en verdiend gewonnen met 3-1. Het was een zeer spannende wedstrijd en er was zeer veel publiek op af gekomen vooral de Langbroekse aanhang was goed vertegenwoordig in De Meern. Met deze uitslag is SVL behouden en speelt komend seizoen weer in de 1e klasse. Bij SVL speelde Rik van Leeuwen zijn laatste wedstrijd en stopt op zijn 34 jarige leeftijd, hij was al van zijn zesde jaar lid van SVL. Ook vertrek Jeff van der Bult en hij gaat weer naar Roda 46 in Leusden waar hij woont. Bart Bruijne vertrek ook na vele jaren, hij gaat bij Zuidvogels voetballen. Wij wensen jullie alle drie veel succes en bedankt voor al die voetbaluurtjes.
    De wedstrijd was maar koud begonnen en binnen 1e minuut werd Matthijs hard onderuit gehaald door de spits van De Meern. Maar gelukkig kon hij wel weer verder keepen. De Meern had een zeer hard voetballende spits in de voorhoede lopen waar Rik van Leeuwen zijn handen vol aan had. Maar in de 28e minuut was hij Rik van Leeuwen de baas en scoorde beheerst de 1-0 in het doel van Matthijs Mocking. Dat was even slikken voor de SVL toeschouwers. In de 34e minuut kreeg Rik van Leeuwen geel van de scheidrechter. In de 43e minuut kopte Jeff van der Bult uit een voorzet rakelings over. Maar in de 44e minuut was het wel raak uit een corner kopte Jeff van der Bult de 1-1 in voor SVL. De rust ging in met de stand 1-1. Na de rust kwam de licht geblesseerde Rik van Leeuwen niet meer in het veld en zijn vervanger was Ali Alkan. In de 48e minuut schoot Ali Alkan hard op het doel van De Meern maar het schot werd gestopt door de keeper van De Meern. In de 55e minuut werd het voor SVL verdient 2-1 uit een voorzet kopte Bart van Lankeren in. Het werd zelf in de 67e minuut 3-1 uit een goede aanval en met een hard schot van Timon Brandsen die bal achter de keeper van De Meern schoot. De 73e minuut werd Bart Aalbertsen gewisseld en kwam Wassim el Hassnaoul in het veld. Ook werden in 82e minuut Bart van Lankeren en Faisal Kaouass gewissel en kwamen Willem Baaij en Mart van Rossum in het veld. De Meern probeerde van alles maar de ploeg van de trainer en spelers gaven De Meern geen enkele meer. Aan het eind van de wedstrijd kwam Bart Bruijne in het veld voor Timon Brandsen. En zo ging iedereen tevreden terug naar Langbroek en was SVL behouden voor de eerste klasse.
    Opstelling SVL; Matthijs Mocking, Jeff van der Bult, Emrah Baskak, Timon Brandsen (Bart Bruijne), Bart van Lankeren (Willem Baaij), Rik van Leeuwen (Ali Alkan), Bart Aalbertsen (Wassim el Hassnaoul), Roben Schenk, Erman Kurt, Gennaro Ooft en Faisal Kaouass (Mart van Rossum).