• Danny Kuijer houd het voor gezien.

  Kuijerinho vind het ook mooi geweest. Met pijn in zijn hart moet ook het er aan geloven dat het klaar is.  Kuijer de man die harder liep over een veld dan Mbappé en Haland. Kwam via CDW  naar SVL als broekie. Vlug als water met zijn lekker blonde koppie en zijn enorme drive maakte hij menig defensie helemaal gek. Dat linker voetje van Kuijer had iets bijzonders, een geweldige trap en voorzet stelde menig aanvaller in staat te scoren.

   

  Sommige onder ons kunnen nog herinneren dat Kuijer in 2007-2008 SVL eigenhandig naar de 2e klasse schoot. De meest bijzondere tijd was misschien nog wel de twee jaren met je maatje Glenn Molenaar, met die twee op de flanken was SVL niet te houden. We kunnen zijn goal nog wel herinneren in de KNVB voorronde wedstrijd tegen EHC/Heuts waar hij echt briljant speelde op een volgepakt sportpark. Later in het jaar dat SVL kampioen werd scoorde Kuijer een cruciale goal tegen VVZ’49 net voor de winterstop en kroonde SVL tot winterkampioen. Later bleek dat hij die goal maakte met een kapotte kruisband. 

   

  Zijn kapotte kruisband en dat was het begin van een lastige periode vol blessure’s. En toch was hij er altijd, opgewekt, vrolijk en vol energie.Kuijer (31 jaar) speelde 11 seizoenen voor SVL, tussendoor nog even bij DOVO en VVA maar zijn hart lag toch in Langbroek. Meer dan 200 wedstrijden voor SVL 1 waarom je talloze mooie momenten beleefd hebt!

   

  Danny onwijs bedankt voor je mooie periode bij SVL! je hebt ons zoveel gegeven dat je gemist gaat worden in de groep!