• Corona Update 18 mei

  Beste SVL’ers,

   

  Allereerst hopen wij, dat het jullie naar omstandigheden goed gaat. De afgelopen weken hebben we gelukkig toch wat positieve ontwikkelingen kunnen zien. We hopen, dat dit beeld zo blijft.

  Intussen zien we, dat verschillende maatregelen versoepeld zijn en worden. We hebben intussen weer kunnen genieten van voetballende jeugd op ons mooie sportpark. Er is door een aantal mensen hard gewerkt om het allemaal zo georganiseerd te krijgen, dat we voldoen aan de regels van de Gemeente, het RIVM en de KNVB. De afgelopen weken hebben we heel mooi kunnen zien, hoe goed de jeugdspelers, de trainers en begeleiders omgegaan zijn met de situatie en de geldende regels. Compliment en volhouden zo!

  Verder is het een leuke ontwikkeling, dat we op ons sportpark ook een aantal “gasten” de mogelijkheid bieden om buiten te sporten. De komende tijd kunnen we de gymnastiek, Fit4all, gymmende scholieren, dansende kinderen en volleyballers in actie zien op de Oranjehof.

  Vanaf deze week gaan de voetbalsenioren weer “de wei” in. Nog altijd gelden er best veel regels en blijft het noodzakelijk dat we ons er aan houden. Voetballen op 1,5 meter afstand van elkaar is niet ideaal, maar nog steeds aan de orde. Verder mogen we nog niet blijven “hangen” na de training. De kantine en kleedkamers blijven dicht. Buiten de ingeroosterde tijden blijft het sportpark gesloten.

  Laten we er met zijn allen het beste van maken.

  Veel sportplezier.

  Het bestuur.