• Batavia 90 1 - SVL 1

  • Afgelopen zaterdag speelde SVL uit in Lelystad tegen SV Batavia 90 en verloor jammer genoeg met 2-0. SVL speelde met volle inzet, maar het ontbreek bij SVL aan een paar goede afmaker in de ploeg van de trainer Habib el Mohsinawi.
    De wedstrijd begon met een misser in de eerste minuut vanaf de aftrap werd het met een hard ingeschoten bal die voor Martijn Mostert onhoudbaar was 1-0 voor sv Batavia 90. De gehele eerste helft was er voor beide partijen geen kansen. Al kreeg Erman Kurt een gele kaart van de scheidrechter in de 38e minuut. Dus de rust ging met de stand 1-0 voor sv Batavia 90. In de rust werd Emrah Baskak gewisseld en kwam Bart Bruijne het veld in. In 53e minuut was er een vrije val voor het doel van sv Batavia 90, die door Ali Alkan rakelings werden overgeschoten. Maar in de 56e minuut was er een hard schot op het doel van SVL maar de bal kwam tegen de paal. In de 64e minuut kreeg Bart Aalbertsen geel van de scheidsrechter. De 66e minuut werd Eman Kurt gewisseld en kwam Mart van Rossum het veld. In de 72e minuut werd het 2-0 voor sv Batavia 90. In de 74e minuut werden Bart Aalbertsen en Wassim el Hassnaoul gewisseld en kwamen Gennaro Ooft en Selcuk Albayrak het veld in. Maar dat bracht ook geen verandering. En dus ging SVL met lege handel naar Langbroek, Aankomende zaterdag d.d. 30-03-2024 speelt SVL thuis de nog uit te spelen wedstrijd uit tegen Roda 46, die was gestaakt op de stand 1-0 voor SVL in de 34e minuut aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL; Martijn Mostert, Dennis van de Weerd, Emrah Baskak ( Mart van Rossum), Jeff van der Bult, Timon Brandsen, Ali Alkan, Bert Aalbertsen(Gennaro Ooft), Roben Schenk, Erman Kurt (Selcuk Albayrak), Faisal Kaouass en Wassim el Hassnaoul ( Bart Bruijne).