• ATTENTIE: CORONA UPDATE WEEK 31

  Beste SVL’ers,

  Door Corona leven we op dit moment in een ingewikkelde tijd. Er mag best veel, maar toch niet alles. Soms is het ook verwarrend, wat er mag, wanneer en waar.

  Als SVL Voetbal nemen we verantwoordelijkheid naar onze leden en naar anderen. Dat betekent, dat op ons sportpark IEDEREEN te maken heeft met bepaalde spelregels en met bepaalde beperkingen. Dat geldt voor spelers, trainers, vrijwilligers, functionarissen, bezoekers, ouders, belangstellenden, kortom voor iedereen. 

  We zien de laatste tijd, dat er op veel plaatsen “losjes” en slordig met de regels wordt omgegaan. We zien het dus ook bij ons. Besef, dat wanneer jij dat doet, dat het niet alleen risico’s voor jezelf oplevert. Jij maakt door je gedrag dan wel de keuze, dat mensen in jouw omgeving risico gaan lopen. Misschien krijg jij alleen maar “milde” klachten, maar de gevolgen voor kwetsbare mensen in jouw omgeving zijn misschien wel heftig en dramatisch. Het toenemend aantal besmettingen is een duidelijke waarschuwing.

  Wij blijven erop sturen, dat we ons sportpark zo veilig mogelijk houden. Wij blijven mensen erop aanspreken.

  Wanneer we bij jou thuis op bezoek zijn, bepaal jij de regels. Als jij bij SVL bent, gelden de regels van de Oranjehof en de afdeling Voetbal. Natuurlijk mag je het er niet mee eens zijn; blijf dan vooral thuis en val onze vrijwilligers niet lastig met flauwe opmerkingen en/of zinloze discussies.

  Voor de komende tijd moeten we dus rekening houden met de volgende punten:

  • Op het sportpark gelden de landelijke richtlijnen en houd vooral rekening met de 1,5 meter afstand;
  • Als je klachten hebt (verkoudheid, hoesten, koorts of verhoging), blijf dan thuis;
  • Buiten de trainingstijden is het sportpark gesloten;
  • Op de trainingsavonden zijn de kleedkamers (en dus ook de douches) gesloten;
  • De kantine heeft beperkte openingstijden (volg de info op de website);
  • Tijdens oefenwedstrijden zijn er geen kleedkamers beschikbaar voor de bezoekers;
  • Er is maximaal één oefenwedstrijd per dagdeel (ochtend, middag, avond), tenzij anders afgesproken met het bestuur;
  • De teams gaan bij elkaars oefenwedstrijden helpen;
  • Het wordt bezoekende clubs afgeraden om supporters mee te nemen;
  • Het maximum aantal aanwezigen (Voetbal en andere sporten/afdelingen) op het hele sportpark is 250. Voor de afdeling Voetbal houden we 200 aanwezigen aan. Dit wordt bijgehouden en gehandhaafd.

  Veel teams denken al aan het volgende seizoen en de voorbereiding daarop. Hoe een en ander gaat lopen is op dit moment onzeker. We moeten echt rekening houden met een totaal andere voorbereiding dan andere jaren. Het is niet mogelijk om van alles te plannen. Oefenwedstrijden en andere activiteiten op het sportpark moeten altijd afgestemd en overlegd worden met het bestuur. Elke activiteit op het sportpark tot nu toe heeft immers erg veel uren aan voorbereiding en uitvoering gekost.

  Wij blijven uiteraard de ontwikkelingen volgen en houden jullie op de hoogte.

  We proberen er het met zijn allen beste van te maken. Daarom doen we een uitdrukkelijk beroep op jullie begrip, medewerking en gezond verstand. Zorg goed voor jezelf en voor anderen!

  Het bestuur