• Almkerk 1 – SVL 1

  • Afgelopen zaterdag speelde SVL de belangrijke uitwedstrijd tegen Almkerk en het werd in een zeer slechte wedstrijd 0-0. Met deze uitslag is het zeker dat SVL in de eerste klasse zal blijven, gezien het doel saldo van dat Nivo Sparta en dat van Sliedrecht is het haast niet mogelijk dat ze dat nog kunnen verbeteren. Maar voor het zekerheid moet er aankomende zaterdag tegen Sliedrecht zeker worden gelijk gespeeld. Het was een slechte wedstrijd in Almkerk al moet ik wel op merken dat bij SVL nog al wat spelers ontbraken, Dennis van de Weerd ziek, Emrah Baskak met vakantie en Timon Brandsen geschorst.
    In de 18e minuut was het Bart Aalbertsen die uit een voorzet maar net naast schoot. Almkerk kreeg in de 23e minuut een kans maar de bal ging naast het doel van Matthijs Mocking. Tot aan de rust waren er geen momenten die ik zou moeten vertellen, dus de rust ging met de stand 0-0 in. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De 57e minuut was er een vrije trap voor het doel van SVL, de vrije trap belande op de lat en kwam SVL met de schrik vrij. In 72e minuut was er een goede aanval van SVL maar de ingeschoten bal werd door de keeper van Almkerk gestopt. De 75e minuut werd Sil Schoon gewisseld en kwam Mathijs van Dusschoten het veld in. De 82e minuut werden Ali Alkan en Bart Aalbertsen vervangen door Selcuk Albayrak en Dani Pot. Maar ook die wissels brachten geen verandering in de stand dus de eindstand bleef 0-0.
    Aankomende zaterdag d.d. 27 mei 2023 speelt SVL thuis tegen Sliedrecht aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Jeff van der Bult, Bart van Lankeren, Rik van Leeuwen, Ali Alkan (Selcuk Albayrak), Bart Aalbertsen (Dani Pot) ,Jorrit Fiegen, Mart van Rossum, Gennaro Ooft, Sil Schoon (Mathijs van Dusschoten) en Sjoerd Aalbertsen.