• Albert Heijn Voetbalpassie

  Steun jouw club financieel met Voetbalpassie!

  Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door!

  Sparen gaat heel gemakkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

  Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanner je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, een dag leven als voetbalprof en worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld.

  Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club!

  Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie

  Zo doe je mee

  1. Download de AH app als je deze nog niet hebt.
  2. Ga naar de Voetbalpassie tegel onder ‘Mijn Albert Heijn’ op het beginscherm

  van de AH app.

  1. Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies je voetbalclub SVL.
  2. Bevestig dat je mee wilt doen aan de winactie.

  Zo ben je klaar om te sparen en maak je automatisch kans op de prijzen.