• Aalsmeer 1- SVL 1

  • SVL speelde afgelopen zaterdag uit tegen FC Aalsmeer en dat werd een hele vervelende wedstrijd met een onterechte nederlaag met 2-0. SVL speelde weer een goede wedstrijd tot de 90e minuut, toen sloeg de vlam in de wedstrijd. In de 91e minuut lied de scheidsrechter een speler van Aalsmeer die zeker zo vier meter buiten spel stond doorgaan en die scoorde dus 1-0 voor Aalsmeer. Iedereen vloog op de scheidsrechter af maar die wilde van niets weten, ook wilde hij geen eens naar de grensrechter toe, die de hele tijd met zijn vlag omhoog stond. Na verloop van tijd ging hij bij grensrechter Jacob van Wolfswinkel toe maar dat gesprek liep op niets uit en bleef het 1-0 voor Aalsmeer. En in de laatste nog te spelen minuten probeerde SVL nog langs zij te komen, maar dat werd een drama er vielen diversen gele kaarten en het werd zelf nog 2-0 voor Aalsmeer.
    In de 15e minuut werd er door Aalsmeer een buitenspeldoelpunt af gekeurd. De 20e minuut was er een kleine kans voor SVL, uit een voorzet werd de bal door de keeper van Aalsmeer tot corner getikt maar die leverde ook niets op. De 30e minuut werd Matthijs Mocking licht geblesseerd maar hij kon verder. In de 35e minuut een vrije trap voor het doel van Aalsmeer deze werd genomen door Emrah Baskak maar zijn schot ging rakelings over. Net voor de rust had SVL een doelpunt moeten maken maar in het strafschopgebied werd de bal door drie spelers gemist, de bal lag voor het intikken, jammer. De rust ging in met de stand 0-0, na de rust kwam Faisal Kaouass het veld in voor Sjoerd Aalbertsen. In de 53e minuut bracht Faisal Kaouass de bal voor het doel van Aalsmeer, maar de ingeschoten bal werd door de keeper tot corner getikt. In de 60e minuut was het Timon Brandsen die van afstand op het doel schoot van Aalsmeer omdat de keeper te ver voor zijn doel stond, maar zijn schot ging over. In de 78e minuut werd Bart Aalbertsen gewissel en kwam Bart van Lankeren het veld in. De 81e minuut werd Gennaro Ooft gewisseld en kwam Ali Alkan het veld in. De 82e minuut was Roben Schenk heel dicht bij een doelpunt maar zijn schot werd door de keeper gestopt want die sprong hem op zijn schoen. De rest heb ik aangegeven en SVL ging met een onverdiende nederlaag van 2-0 naar Langbroek. SVL staat nog met 1 punt voor op de onderste vijf teams, dus de komende wedstrijden zal er hard gewerkt moeten worden. Komende zaterdag, de elfde, speel SVL thuis tegen HSV De Zuidvogels aanvang 14.30 uur.
    Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Dennis van Weerd, Emrah Baskak, Jef van der Bult, Timon Brandsen, Bart Aalbertsen (Bart van Lankeren), Gennaro Ooft Ali Alkan), Wassim el Hassnaoul en Sjoerd Aalbertsen (Faisal Kaouass)