• Voetbal met ervaring, een droom??

  Daar sta je dan langs de lijn te kijken of je ziet op televisie spelers hun best doen, om een mooie partij op de grasmat te leggen. Je droomt weg en je ziet jezelf met een afgetraind lichaam snelle acties maken en uitblinken door technische hoogstandjes. Met een grote glimlach sta je op het veld. Wat is het toch een gaaf spelletje! Een mooie droom????.??

  Afgezien van het afgetrainde lichaam en de technische hoogstandjes hoeft het niet bij dromen te blijven. SVL wil kijken naar de mogelijkheden om met een groep "ervaren spelers/speelsters" (zeg 35 plus) lekker te gaan ballen.

  Wat is 35+ voetbal!

  Bij 7x7 voetbal 35 + nemen teams, bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten.

  7x7 voor- en najaarsreeks

  Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule. Voor de voorjaarsreeks wordt er, indien mogelijk, een nieuwe indeling gemaakt en wordt er opnieuw gespeeld op vier vrijdagavonden.

  Heb je belangstelling hiervoor en/of ideeën, hoe we dit kunnen realiseren, meld je dan aan bij: voorzitter@svl-voetbal.nl.